Ουδέν σχόλιον!


Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Λέστερ επιβεβαίωσαν ότι ο σκελετός που είχαν εντοπίσει πριν από λίγους μήνες ανήκει στο Ριχάρδο Γ’, τον τελευταίο βασιλιά της Αγγλίας από τη δυναστεία των Πλανταγενετών.
Ο σκελετός είχε εντοπιστεί κάτω από χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων κοντά στο πεδίο της Μάχης της Μπόσγουορθ, όπου το 1485 ο 33χρονος μονάρχης έχασε τη ζωή του.




Οι πολίτες της Κούβας προσήλθαν στην Κυριακή στις κάλπες, για να εκλέξουν το ουσιαστικά προεπιλεγμένο από το Κομμουνιστικό Κόμμα, σώμα των 612 βουλευτών της Εθνικής Συνέλευσης, σε μια εποχή αλλαγών στον τρόπο ζωής και εργασίας, αλλά όχι στον τρόπο εκλογής των αντιπροσώπων του κουβανικού λαού.






Διαστάσεις πανδημίας προσλαμβάνει στην Ευρώπη, επισημαίνει η Υπ. Υγείας Ανδρούλα Αγρότου.-
Στην Κύπρο τα νέα περιστατικά καρκίνου κυμαίνονται στα 3 χιλιάδες περίπου το χρόνο, δήλωσε η Υπουργός Υγείας Ανδρούλα Αγρότου, η οποία πρόσθεσε πως ο καρκίνος στις μέρες μας, έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας, σχεδόν πανδημίας, αφού ένας στους τρεις Ευρωπαίους θα νοσήσουν με καρκίνο.









Η Ρωσία εξετάζει περισσότερο την επιμήκυνση του χρόνου ωρίμανσης του δανείου ύψους 2.5 δισ ευρώ προκειμένου να βοηθήσει την Κύπρο, παρά την παροχή







Μείωση 3,5% παρουσίασαν την περίοδο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2012 οι άδειες οικοδομής που εκδόθηκαν από τις δημοτικές αρχές και τις επαρχιακές διοικήσεις, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε τη Δευτέρα η Στατιστική Υπηρεσία.
Ειδικότερα, την περίοδο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2012 εκδόθηκαν 6.701 άδειες οικοδομής, σε σύγκριση με 6.946 άδειες την αντίστοιχη περίοδο του 2011.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"