Όλα τα Ζώδια 11/2


Μπορεί και να απομονωθείτε μέσα σε ένα δικό σας κόσμο ο οποίος θα είναι απαγορευτικός για την ρεαλιστική σας διάθεση και τοποθέτηση. Το παρασκήνιο θα υπάρχει και θα γίνουν κινήσεις με μυστικότητα από την πλευρά σας. Δεν θα είναι εύκολο να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και θα υπάρχουν παρερμηνεύσεις και λάθη από την πλευρά τουλάχιστον ενός ατόμου που παίζει το ρόλο του απόντα – παρόντα στην ζωή σας. Παρόλα αυτά θα έχετε μια εύνοια σε οικονομικό επίπεδο ή επαγγελματικό γιατί θα έχετε προστασία και θα σας έρθουν κάποια πράγματα ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένατε.


Φίλοι και γνωστοί θα σας στηρίξουν σε ένα βήμα που θα κάνετε και αυτό είναι πολύ θετικό για στην προσωπική σας ζωή. Το θέμα ενός παιδιού θα έχει πολύ καλό αποτέλεσμα και εσείς θα νιώθετε γαλήνιοι και ήρεμοι. Η σχέση με έναν Παρθένο ή Ιχθύ θα πάρει άλλη τροπή και μπορεί να πάρετε αποφάσεις περί γάμου ή συμβίωσης. Τουλάχιστον ένα - ένα θέμα θα μπαίνει στην θέση του για να ξανακερδίσετε την εμπιστοσύνη που έχετε ανάγκη.

Το απόλυτο μπέρδεμα. Παρόλο που θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες και θα σας βοηθήσει και ένα άτομο, εσείς θα γίνετε πολύ ευαίσθητοι και ευάλωτοι απέναντι σε οποιαδήποτε κριτική ή έστω σε ένα μικρό παράπονο. Χρειάζεται να κρατήσετε το καλό κομμάτι δηλαδή την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται αλλά να είστε πιο τυπικοί, οργανωτικοί και πειθαρχημένοι σε θέματα καριέρας και οικονομικών. Η σχέση με Σκορπιό και Ιχθύ θα βελτιωθεί.

Πολύ καλή ημέρα για σας σήμερα αφού θα βιώσετε το απόλυτο συναίσθημα. Η καθοδήγηση που θα πάρετε άνωθεν θα σας δημιουργήσει μεγάλη ευεξία και πνευματική ανάταση. Αν βοηθήσετε και εσείς με την δική σας συνείδηση θα δείτε ότι μπορεί να αλλάξουν σχεδόν όλα τα δύσκολα από την ζωή σας τουλάχιστον αυτή την στιγμή. Η πίστη και η αγάπη θα είναι τα δυο σας όπλα που θα σας στηρίξουν και θα σας κάνουν να κινηθείτε πολύ δημιουργικά. Η βοήθεια από έναν Σκορπιό θα είναι πολύτιμη. Η σχέση με έναν Υδροχόο θα χρειαστεί αναβάθμιση για να συνεχίσει.

Είστε πολύ ευσυγκίνητοι και ευαίσθητοι. Αν ασχολείστε με χρήματα άλλων και επενδύετε για αυτούς να είστε πολύ προσεκτικοί και μάλιστα να κινηθείτε με την λογική παραπάνω από άλλες ημέρες γιατί μπορεί να ξεγελαστείτε από θετικά αποτελέσματα τα οποία όμως να είναι επιφανειακά. Μπορεί να αφεθείτε στο θέμα ενός ακινήτου στα χέρια ενός Ιχθύ και να γίνουν λάθη και από τις δυο πλευρές. Όχι ότι δεν θα λυθεί το ζήτημά σας αλλά ίσως να υπάρχουν έντονες ψευδαισθήσεις και υπεκφυγές και να υπάρξει καθυστέρηση.

Η ζωή σας αλλάζει γιατί αναγκαστικά θα κινηθείτε με γνώμονα τους άλλους που είναι πολύ κοντά σας και κυρίως τον σύντροφό σας ή ένα στενό σας συνεργάτη. Επειδή θα νιώσετε λύπη ή αδυναμία απέναντι στα προβλήματα των άλλων ίσως να υπάρχει ολοκληρωτική απομόνωση από τα δικά σας θέματα. Καλό είναι να βάλετε κάπου και τον εαυτό σας για να υπάρχει ισορροπία. Το θέλημα των άλλων καλό είναι αλλά εσείς να είστε ο εαυτός σας.

  
Έχετε πολλές υποθέσεις που σας απασχολούν και μπορεί να χάσετε την πραγματικότητα αν σκεφτείτε πράγματα τα οποία δεν αποδεικνύονται μόνο και μόνο γιατί εσείς απλά πιστεύετε από διαίσθηση ότι είναι έτσι. Για αυτό να ζητάτε κυρίως από την σχέση σας με έναν Ιχθύ να είναι τυπικός και να μην αφήνει για μετά τις αποδείξεις. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο και την καθημερινότητα έχουν μαζευτεί υποθέσεις που θα χρειαστεί με την δική σας έντονη παρέμβαση να κλείσουν για να γίνουν όλα με την σειρά τους. Η διάθεση σας φάτε ζάχαρη και γλυκά μπορεί να είναι υπερβολική. Αποφύγετε τις διατροφικές υπερβολές αλλά και το ποτό.

Νιώθετε πολύ καλά συναισθηματικά και γίνεστε πολύ θετικοί με τους γύρω σας. Γενικά όταν είστε θετικοί σας πηγαίνουν όλα κατ' ευχή. Η αμφισβήτηση πάντως που θα νιώσετε από έναν Υδροχόο δημιουργεί δύσκολη την μεταξύ σας ενέργεια, όμως θα μπορέσετε να τη διαχειριστείτε εύκολα. Γενικά έχετε εύνοια από ένα ακίνητο και θα έχετε καλά νέα από κάτι που περιμένατε. Επιτέλους μέσα στο σπίτι σας τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα υπάρχει μεγαλύτερη αποδοχή με όλους και με όλα. Οι γεννημένοι από τις 2 έως και 4 Νοεμβρίου ίσως να έχετε ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά σε όλα τα επίπεδα ή να απομακρυνθείτε από μια σχέση επειδή πιστεύετε ότι είστε ανεπαρκείς.

Νιώθετε περίεργα γιατί θέλετε να αγκαλιάσετε ή να συγχωρήσετε όλον τον κόσμο και αυτό σας δίνει το προβάδισμα του ανοίγματος και της άμεσης επικοινωνίας. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε βήματα και κινήσεις και κυρίως αν μιλάτε με πολλά άτομα γιατί μπορεί να γίνουν λάθη ή να σας ξεφύγουν λεπτομέρειες πολύ σημαντικές. Αν είναι να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή γραπτές εξετάσεις ή ακόμα και μηνύματα να είστε και πάλι προσεκτικοί ακόμα και στα ψιλά γράμματα. Έχετε βέβαια ευκαιρίες για οικονομική εξέλιξη αρκεί να χειριστείτε με εξυπνάδα οτιδήποτε είναι για το συμφέρον σας.

Σημαντικές κινήσεις για τα οικονομικά σας θα γίνουν από εκεί που δεν το περιμένετε και θα κινηθείτε με το ένστικτο παρά με την γνώση. Το θέμα ενός ακινήτου θα κλείσει πολύ πιο εύκολα από ό, τι περιμένατε. Όσοι είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε αυτά που πιστεύετε ότι σας ανήκουν θα το κάνετε χωρίς κανένα φόβο γιατί μέσα σας νιώθετε ότι θα τα καταφέρετε. Πάντως έχετε βοήθεια από ένα άτομο που συνεργάζεστε στενά ή από άτομα που είναι πολύ φιλικά προσκείμενα προς εσάς. Γενικά έχετε ρεύμα με το μέρος σας γιατί εσείς οι ίδιοι νιώθετε καλά, παρόλο που είστε ευάλωτοι.

Έχετε γίνει πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Αυτό σίγουρα δεν είναι κακό για σας, αντίθετα θα σας φέρει πιο κοντά με έναν Καρκίνο ή Σκορπιό που παραπονιούνται για την απόμακρη στάση σας. Οι γεννημένοι από 30.1 έως και 2.2 παρόλο που έχετε εύνοια σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να φοβάστε να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα γιατί ίσως νιώθετε ότι δεν είστε αποδεκτοί. Γενικά, επειδή είστε πολύ ανήσυχοι αυτή την περίοδο κάτι θα ξεκινήσετε σε επίπεδο επαγγελματικό.
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας αφού θα νιώσετε ισχυροποιημένοι και γεμάτοι από φως και αγάπη. Είναι σημαντικό να κρατάτε την θετική σας ενέργεια γιατί σας βοηθάει να κάνετε κινήσεις που θα σας δώσουν τα ανάλογα αποτελέσματα. Σίγουρα η διάθεση να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν την ζωή σας και το μέλλον σας θα σας κάνει πολύ καλό γιατί ξαφνικά μπορεί να βγείτε από αδιέξοδα και δεν το περιμένατε. Η φιλική σχέση με ένα άτομο που την κρατάτε κρυφή γιατί νιώθετε ότι υπάρχει και κάτι άλλο κάτω από την επιφάνεια θα σας δώσει το έναυσμα να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"