Στις Φυλακές Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Πήρε το κελλί του Ηγούμενου Εφραίμ.-

ΑΘΗΝΑ: Στις φυλακές Κορυδαλλού, στην έκτη πτέρυγα, οδηγήθηκε, γύρω στις 11 χθες το πρωί, ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν προφυλακιστέο. Ο κ. Τσοχατζόπουλος κάνει χρήση του ίδιου κελιού όπου εκρατείτο ο ηγούμενος Εφραίμ. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά την πολύωρη απολογία του, τη Δευτέρα του Πάσχα, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι είναι ύποπτος διαφυγής αλλά και διάπραξης νέων σχετικών αδικημάτων, γι’ αυτό και αποφάσισαν την προφυλάκισή του. Τον βαρύνουν κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (χρηματικά ποσά – δωροδοκίες- προκειμένου να συναινέσει και να προωθήσει την υπογραφή συγκεκριμένων συμβάσεων), κατά την περίοδο που διετέλεσε υπουργός Άμυνας. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και επιμένει ότι τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται έχουν παραγραφεί. 

Χθες απολογήθηκαν  επίσης, ενώπιον τον ανακριτή Γ. Μαλλή οι τρεις συγκατηγορούμενοι του κ. Τσοχατζόπουλου, Νικόλας Παύλος Ζήγρας του Γεωργίου (ξάδελφος του πρώην υπουργού), Ευφροσύνη Λαμπροπούλου του Ηλία (λογίστρια του πρώην υπουργού) και Γεώργιος Σαχπατζίδης του Δημητρίου (επιχειρηματίας), οι οποίοι και κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Ήδη έχει απολογηθεί και κριθεί προφυλακιστέος ο Αστέριος Οικονομίδης του Γεωργίου, βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας που ανέλαβε την ανακαίνιση του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ανήγειρε κτίριο στην Κυψέλη και ενεπλάκη στην αγοραπωλησία ακινήτου στο Κολωνάκι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"