Το ΑΚΕΛ ετοιμάζει πρόταση προς τα άλλα κόμματα

Δεν συζητά όμως «αν υπάρχουν προαποκλεισμοί».-

Το ΑΚΕΛ ενδιαφέρεται για επίτευξη συνεργασιών που βασίζονται σε αρχές ώστε να μην καταρρεύσουν στις πρώτες δυσκολίες, δήλωσε ο ΓΓ του κόμματος Αντρος Κυπριανού, από τη Λάρνακα, όπου παρέστη σε φιλανθρωπική διοργάνωση της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ. 

«Είναι γι’ αυτόν το λόγο που επιμένουμε να διαμορφωθεί το πλαίσιο των πολιτικών θέσεων πάνω στο οποίο θα στηριχθούν οι όποιες συνεργασίες. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε ετοιμάσει πρόταση σε επίπεδο Πολιτικού Γραφείου και στη συνέχεια θα επιδιώξουμε επαφές. Πέραν από το πολιτικό πλαίσιο όμως, χρειάζεται να συζητήσουμε πώς επιτυγχάνεται ένας καλός συντονισμός και πώς διαμορφώνονται δεδομένα αλληλοσεβασμού, μεταξύ των συνεργαζόμενων πολιτικών κομμάτων, εφόσον υπάρξουν τέτοιες συνεργασίες», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΚΟ Φώτη Φωτίου στο ΡΙΚ ότι για το ΔΗΚΟ δεν υπάρχει θέμα Δημήτρη Χριστόφια στην προεδρία της Κύπρου, ο κ. Κυπριανού δήλωσε: «Για το ΑΚΕΛ είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπαίνει σε συζητήσεις αν επιχειρούνται προαποκλεισμοί ή προεπιλογές προσώπων».

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ κλήθηκε να σχολιάσει και δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου σχετικά με την επιλογή κοινού υποψηφίου, για τα κόμματα του κεντρώου χώρου.

«Εμένα γιατί με ρωτάτε; Είναι θέμα που αφορά τον Αρχιεπίσκοπο και όσους θέλουν να του δίνουν σημασία σε ζητήματα που αφορούν την Πολιτεία και όχι την εκκλησία. Αυτές τις ημέρες θα έπρεπε να ασχοληθεί με θέματα της εκκλησίας. Αντ’ αυτού ασχολήθηκε με όλα τα άλλα ζητήματα. Δικαίωμά του», κατέληξε.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"