Όλα τα Ζώδια 17/1


«Για την πρωτιά»
Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο κινείστε με ταχείς ρυθμούς και ξεχύνεστε σε δραστηριότητες που ενέχουν ανταγωνισμό, απαιτούν μυϊκή δύναμη ή μπορούν να σας φέρουν πρώτους στην κούρσα της επιτυχίας. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα φιλία ή να γίνετε μέλη σε μια λέσχη, οργανισμό ή ομάδα. Οικονομικά και ερωτικά αναμένονται ριζικές αλλαγές και δυναμικές διεκδικήσεις. Οι γεννημένοι του 1977 θα συζητήσετε με το ταίρι σας για την πορεία της σχέσης σας.


«Εργασία»
Πολύ πιθανόν το άγχος για επαγγελματικά ξεκινήματα να σας τρώει ενέργεια ή να στερεί ώρες από τον ύπνο σας. Ωστόσο, νέες ιδέες και καινούργιες εφαρμογές θα ανοίξουν ένα νέο κύκλο εργασιών και θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείτε και να συνεργαστείτε με άλλα πρόσωπα. Ζητήματα που σχετίζονται με επικοινωνίες με το εξωτερικό ή άτομα που μένουν μακριά ίσως σήμερα έχουν ένα συναισθηματικό ή οικονομικό κόστος. Οι γεννημένοι του 1967 θα αρχίσετε να υλοποιείτε τις αποφάσεις σας.

«Βιασύνη»
Η κοινωνική ζωή τονίζει την εξωστρέφειά σας και ευνοεί την άμεση αξιοποίηση των σκέψεων σας. Νέα ανοίγματα σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τους φίλους ή την παρέα σας θα σας ενθουσιάσουν ενώ η τεχνολογία μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με κάποια πρόσωπα. Η ερωτική ζωή ενέχει πάθη, λάθη, επιστροφές και καταλυτικές αλλαγές. Κάποιες οικονομικές συναλλαγές ίσως γίνουν με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Οι γεννημένοι του 1971 αποφύγετε επιπόλαιες ενέργειες.

«Πιο γρήγορα»
Πρώτη σας προτεραιότητα είναι τα επαγγελματικά και πολλοί, αντίθετα με τους συνήθεις ρυθμούς σας, θα χρειαστεί να τρέξετε για να προλάβετε τις εξελίξεις. Οι σχέσεις με άτομα που είναι ιεραρχικά ή ηλικιακά μεγαλύτερα θα απαιτήσουν σήμερα να είστε μαχητικοί και διεκδικητικοί. Σε οικονομικά ζητήματα θα ακολουθήσετε εναλλακτικές ή καινοτόμες προτάσεις ενώ ερωτικά θα γίνετε τολμηροί. Οι γεννημένοι του 1984 θα χρειαστεί να προσέχετε τις συνεργασίες σας.

«Ανταγωνισμός»
Οι μετακινήσεις σήμερα απαιτούν ταχύτητα και το πόδι σας είναι κολλημένο στο γκάζι. Συγχρόνως οι επαφές σας με τους άλλους απαιτούν να τρέξετε και να μην εφησυχάσετε τον εαυτό σας αναφορικά με τα όσα έχουν ήδη ειπωθεί ή κανονιστεί. Κάποιοι θα κάνετε νέες συνεργασίες και γνωριμίες ενώ κάποιοι ίσως τα «σπάσετε» με κάποιο πρόσωπο ή μέλος κάποιας ομάδας. Ερωτικά είστε ασυγκράτητοι. Οι γεννημένοι του 1956 θα διορθώσετε κάποια παρεξήγηση.

«Νέα αρχή»
Οικονομικά θέματα επηρεάζουν τον τρόπο που εργάζεστε ενώ κάποιοι ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε κάτι νέο για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Φρέσκιες ιδέες κατευθύνουν τη δράση σας στο χώρο της εργασίας ενώ η εργατικότητα θα κριθεί αναγκαία για ένα καλό αποτέλεσμα. Στον ερωτικό τομέα κάποιοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία που ενέχει μέσα της το χαρακτήρα του μοιραίου. Οι γεννημένοι του 1975 θα αναπτύξετε κάποιες δεξιότητές σας.


«Αλλαγές»
Ο ανταγωνισμός σε μια σχέση ή μια συνεργασία δεν θα λειτουργήσει υπέρ της και εσείς καλείστε να αποκαταστήσετε την ισορροπία της. Βιαστικές κινήσεις και επιπολαιότητες από πλευράς άλλων ίσως έχουν ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να αλλάξετε κάποια σχέδια που σχετίζονται με τη διασκέδασή σας. Πολύ πιθανόν να βρείτε έναν καινούργιο και πρωτότυπο τρόπο να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας. Οι γεννημένοι του 1964 θα χρειαστεί να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με μέλη της οικογένειάς σας.

«Νέες προτάσεις»
Ο χώρος της εργασίας απαιτεί να εκσυγχρονίσετε υπηρεσίες ή να διοχετεύσετε κάτι νέο στην αγορά, γεγονός που θα σας ωθήσει να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές. Η σχέση με μέλη της οικογένειά σας θα επηρεαστεί, εάν εργάζεστε μαζί και είναι σημαντικό να μην φέρνετε προβλήματα δουλειάς στο σπίτι. Οικονομικά ζητήματα θα αλλάξουν την εικόνα που είχατε για κάποια κοντινά σας πρόσωπα, παρόλο που ένα κομμάτι του εαυτού σας το αρνείται. Οι γεννημένοι του 1959 θα κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

«Ευθυμία»
Η μέρα ευνοεί ευχάριστες δραστηριότητες και ενασχολήσεις στις οποίες μπορείτε να αισθανθείτε δημιουργικοί. Οι μετακινήσεις σας αλλά και ο τρόπος που επικοινωνείτε με κάποια πρόσωπα θα υποστεί κάποιες διαφοροποιήσεις ενώ πολύ πιθανόν να γίνετε κοινωνοί κάποιων πληροφοριών που θα αλλάξουν εντελώς την οπτική σας στα πράγματα. Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται να κινηθείτε με φειδώ. Οι γεννημένοι του 1987 θα δοκιμάσετε να βάλετε μια τάξη στην αισθηματική ζωή.

«Ενθουσιασμός»
Ζητήματα οικογένειας έρχονται να επηρεάζουν τον τρόπο που κινείστε και δράτε και πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Αλλαγές στα οικονομικά σας ίσως σας βοηθήσουν να δείτε κάποιες υποθέσεις με μια διαφορετική ματιά ενώ τα αισθήματά σας για κάποια άτομα με τα οποία εργάζεστε μαζί θα διαφοροποιηθούν. Το στίγμα του ανεξίτηλου πάθους θα αφήσετε στην καρδιά ενός προσώπου. Οι γεννημένοι του 1958 θα μάθετε πράγματα που δεν ξέρατε.

«Νέα ανοίγματα»
Σήμερα γίνεστε πιο άμεσοι και συγχρόνως πιο διεκδικητικοί ιδιαίτερα όσον αφορά στους προσωπικούς σας στόχους και επιδιώξεις. Πολύ πιθανόν κάποιες μετακινήσεις για επαγγελματικά θέματα να κριθούν απαραίτητες ενώ κάποια μυστικά που αφορούν εσάς και πρόσωπα κύρους ή μεγάλης ηλικίας θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Ερωτικά, το πάθος θα εναλλάσσεσαι με την ένταση και τη ζήλια. Οι γεννημένοι του 1969 θα αποφύγετε να αγχώνεστε.
«Κρυφά»
Πριν κάνετε κάποια ψώνια, καλό θα είναι να έχετε κάνει μια έρευνα αγοράς, διαφορετικά ίσως εκ των υστέρων κρίνετε κάποιες αγορές βιαστικές. Επιπλέον, τα έσοδα σας θα επηρεαστούν έντονα από μια εργασία για την οποία είτε δεν λέτε πολλά είτε δεν αποκαλύπτετε με λεπτομέρειες στους άλλους. Οι σχέσεις με φιλικά πρόσωπα ίσως σήμερα αποτελέσουν αιτία για να τσακωθείτε με το σύντροφο σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα δείξετε επαγγελματισμό


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"