Νίκος Αναστασιάδης: «Το αποτέλεσμα αποτελεί νίκη των πολιτών»


«Νέα μάχη για απαλλαγή του τόπου από τη διακυβέρνηση ΑΚΕΛ»
Το αποτέλεσμα αποτελεί νίκη των πολιτών, δήλωσε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης.
 
Ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος από τα γραφεία του ΔΗΣΥ μετέβη αργά το βράδυ στο επιτελείο των εθελοντών της εκλογής του, ανέφερε πως από αύριο (σήμερα) αναλαμβάνει πρωτοβουλία συμπόρευσης και συστράτευσης όλων των πολιτικών δυνάμεων που πιστεύουν σε μια νέα εποχή για την πατρίδα μας.
 
Ανέφερε πως «αυτό που συνάγεται από τι ισχυρότατο εκλογικό αποτέλεσμα είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία του λαού, αυτό που εξέφρασε σήμερα είναι το αίτημα για την απαλλαγή του τόπου από τη διακυβέρνηση της ηγεσίας του ΑΚΕΛ».
 
Πρόσθεσε πως «αυτό το αίτημα θα μετατραπεί σε μια ξεκάθαρη εντολή την επόμενη Κυριακή με τη διεύρυνση της πολιτικής και κοινωνικής συμμαχίας και τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας».
 
«Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν από όποιοι χώρο και εάν προέρχονται. Ειδικότερα θέλω θερμότατα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, την ηγεσία, τα μέλη και τους φίλους του Δημοκρατικού Κόμματος, τον επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος,  αλλά την ηγεσία και τα στελέχη και τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού», ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης.
 
Είπε πως «με το Δημοκρατικό Κόμμα αλλά και με τη διαβούλευση μου με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις έχουμε συμφωνήσει  σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που μας δεσμεύει απόλυτα».
 
Ευχαρίστησε εξάλλου τα ηγετικά στελέχη, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του Ευρωπαϊκού Κόμματος, που εμπιστεύτηκαν την υποψηφιότητά του. Ευχαρίστησε  ακόμη όλους εκείνους τους πολίτες από την αριστερά, την ΕΔΕΚ, τους Οικολόγους και άλλους, που έβαλαν πάνω από όλα το καλό της πατρίδας μας, όπως είπε..
 
«Απευθύνομαι στους πολίτες που σήμερα έκαναν άλλη επιλογή αλλά και στους συμπολίτες μας που επέλεξαν την αποχή. Η υπόθεση της αλλαγής είναι υπόθεση όλων μας», ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης.
 
Πρόσθεσε πως «ο δρόμος της νέας εποχής άνοιξε σήμερα. Στις 24 Φεβρουαρίου μια μεγάλη κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία θα πάρει την τύχη της πατρίδας μας στα χέρια της».
 
Ερωτηθείς αν θα απευθυνθεί στην ηγεσία της ΕΔΕΚ αλλά και στον Γιώργο Λιλλήκα, ο κ. Αναστασιάδης είπε πως θα απευθυνθεί στις πολιτικές ηγεσίες «έτσι ώστε να διευρύνομε ακόμα περισσότερο τη λαϊκή εντολή για αλλαγή και απαλλαγή από μια ηγεσία που μας οδήγησε στα συσσίτια, στα κοινωνικά παντοπωλεία, στην ανεργία, στη μιζέρια, για μια νέα εποχή που θα καθορίζει χωρίς αμφιβολία αυτό που όλοι οι πολίτες θέλουν:  αξιοκρατία, ευρωπαϊκή πορεία, αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, αντιμετώπιση του εθνικού μας θέματος μέσα από τη συλλογικότητα».
 
Είπε πως αυτό που σήμερα καταγράφεται είναι μια ευρύτατη απόφαση του κυπριακού Ελληνισμού να απαλλαγεί από τα όσα έχουμε βιώσει τα τελευταία πέντε χρόνια.
 
Ανέφερε πως «θα μιλήσω με όσους πρέπει να μιλήσω και βεβαίως ο κ. Λιλλήκας είναι εξ εκείνων που γιατί να αποκλειστεί στο διάλογο;»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"