Μαλάς: Έχουμε κοινά με τις δυνάμεις που στήριξαν Λιλλήκα


Μήνυμα νίκης έστειλε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς, ο οποίος απευθύνθηκε και στους ψηφοφόρους του Γιώργου Λιλλήκα, λέγοντας ότι  τους ενώνουν πολλά κοινά.

Ο κ. Μαλάς εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κυπριακό λαό για την συμμετοχή του και την ωριμότητα που επέδειξε στις εκλογές και για την άρτια διοργάνωση των εκλογών από την κυβέρνηση και τις κρατικές υπηρεσίες.
 
«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες συμπατριώτες μας του κινήματος της αριστεράς του ΑΚΕΛ, των Νέων Δυνάμεων, του χιλιάδες συμπολίτες μας του κέντρου, τους ανέντακτους πολίτες που έδωσαν μαζί μας αυτή την όμορφη μάχη. Συγχαρητήρια στον κ. Αναστασιάδη για την πρώτη θέση στον α’ γύρο, και τον κ. Λιλλήκα και στους πολίτες που τον στήριξαν στον αγώνα που έδωσαν και το αποτέλεσμα που πέτυχαν», είπε.  
 
Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στις δυνάμεις που στήριξαν τον κ. Λιλλήκα, λέγοντας ότι «με αυτές τις δυνάμεις που στήριξαν τον κ. Λιλλήκα έχουμε πολλά κοινά, ιστορικά στα συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κύπρος».
 
«Εχουμε τώρα την κοινή υποχρέωση να δώσουμε μέλλον και προοπτική στον τόπο μας σε αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή που περνάμε. Μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση με ανάπτυξη χωρίς σκληρές πολιτικές ενάντια στην κοινωνία, με την αποφασιστικότητα, την αξιοπρέπεια την μεθοδικότητα που δώσαμε την μάχη του α’ γύρου θα δώσουμε την μάχη του β’ γύρου», συνέχισε.  
 
Εξέφρασε την πεποίθηση ότι με την συστράτευση των προοδευτικών δυνάμεων θα δοθεί η μάχη για την προάσπιση της Κύπρου, την επίλυση του Κυπριακού και την απαλλαγή από την κατοχή για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης με τρόπο ισορροπημένο και αποτελεσματικό και την αξιοποίηση του φυσικού αερίου για την ευημερία των τωρινών και των μελλοντικών γενεών.
 
«Αυτή η μάχη θα είναι νικηφόρα», συνέχισε, και επανέλαβε ότι εάν εκλεγεί θα σχηματίσει κυβέρνηση εθνικού συνασπισμού.
«Ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε γ ια την Κύπρο μας και τον λαό της» κατέληξε.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"