Σύλληψη 41χρονης Βουλγάρας για ανθρωποκτονία του βρέφους της


Έκρυβε την εγκυμοσύνη της και γέννησε μόνη στα χωράφια,  στη Σωτήρα.-
Για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της απόκρυψης τοκετού συνελήφθη το 41χρονη από τη Βουλγαρία, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι,  από το πρωί του Σαββάτου, μετά από ακατάσχετη αιμορραγία που προκλήθηκε όταν γέννησε μόνη της στην αγροικία όπου εργαζόταν, στη Σωτήρα, της ελεύθερης Αμμοχώστου. 
 
Η 41χρονη Βουλγάρα νοσηλεύεται από το πρωί του Σαββάτου, εκτός κινδύνου, στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε από τον εργοδότη της με ακατάσχετη αιμορραγία. Οι γιατροί χορήγησαν  αίμα στη γυναίκα η οποία έφτασε στην Κύπρο πριν από μόλις τέσσερις μήνες και άρχισε να εργάζεται σε αγροικία στη Σωτήρα.
 
Η γυναίκα ανέφερε στους γιατρούς ότι προτού παρουσιαστεί στο Νοσοκομείο με αιμορραγία, είχε γεννήσει μόνη και αβοήθητη ένα νεκρό κοριτσάκι. Η Αστυνομία που μετέβη στην αγροικία εντόπισε τη σορό νεογέννητου βρέφους τυλιγμένη σε πετσέτες και πεταγμένη στα σκουπίδια.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της Κυριακής διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του βρέφους. Εκ πρώτης όψεως η κ. Αντωνίου ανέφερε ότι το μωρό γεννήθηκε ζωντανό. Ωστόσο αυτό θα διαπιστωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ύστερα από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις που θα διενεργηθούν.
 
Η Αστυνομία συνέλαβε αρχικά την 41χρονη, ύστερα από δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για υπόθεση απόκρυψης τοκετού. Ωστόσο μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τη νεκροτομή του βρέφους, η Αστυνομία με βάση δικαστικό ένταλμα σύλληψης συνέλαβε χθες το μεσημέρι τη γυναίκα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"