Τρεις συλλήψεις για κλοπή από πρόσωπο


Στην σύλληψη τριών προσώπων με δικαστικά εντάλματα δύο γυναικών από την Ρουμανία και του συζύγου της μιας επίσης από την Ρουμανία προχώρησε χθες  η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής από πρόσωπο, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης.


Το περιστατικό σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας σημειώθηκε χθες στην κοινότητα Σταυροκόννου όταν 62χρονη γυναίκα που περπατούσε στον κύριο δρόμο με κατεύθυνση την Σταυροκόννου, την προσέγγισαν οι δύο γυναίκες από την Ρουμανία και με διάφορα τεχνάσματα κατάφεραν να της αποσπάσουν αστραπιαία αποσπώντας την προσοχή της  με διάφορες κουβέντες,  το χρυσό σταυρό με την καδένα που φορούσε.

Ακολούθως αφού επιβιβάστηκαν σε όχημα τράπηκαν σε φυγή.

Η 62χρονη κατήγγειλε την υπόθεση στον Αστυνομικό Σταθμό Κελοκεδάρων . Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου που βρίσκονταν στην περιοχή για την εξέταση  άλλης υπόθεσης εντόπισαν το όχημα στο οποίο επιβιβάστηκαν και οι δύο γυναίκες στο παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου και κατάφεραν να το ανακόψουν παρά τη περιοχή του Ξεροπόταμου.

Εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν οι δύο Ρουμάνες, ο σύζυγος της μιας καθώς  το ανήλικο παιδί του ζεύγους ενώ
κατά την νόμιμη σύλληψη τους και τα τρία πρόσωπα πρόβαλαν αντίσταση.

Και οι τρεις συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε τόσο πάνω τους όσο και στο όχημα δεν εντοπίστηκε η κλοπιμαία περιουσία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Εκτίμηση Ακινήτων : Διαφορά ανάμεσα σε Οικόπεδο και Χωράφι

Θέρμανση και οικονομία: Τι συμφέρει για ζεστό σπίτι!