Εκδίκηση Ντάουνερ το μενού

Εκδίκηση Ντάουνερ το μενούΛευκωσία: Ο Αλεξάντερ Ντάουνερ θέλησε να δείξει την ενόχλησή του για την επιστολή Αναστασιάδη προς τον γενικό γραμματέα, με την οποία καταγγέλλονταν ενέργειες του και επιχείρησε να εκθέσει τον Πρόεδρο. Δήλωσε πως το έγγραφο συγκλίσεων δόθηκε ταυτόχρονα σε Αναστασιάδη και Έρογλου στις 30 Απριλίου, αναγκάζοντας τον Πρόεδρο να προβεί σε διευκρινιστική δήλωση, ενώ στο εσωτερικό προκλήθηκαν συζητήσεις.

Με την κίνηση του αυτή ο Ντάουνερ είτε θεωρεί πως αποχωρεί από τη θέση του και φεύγει πυροβολώντας, είτε εκτιμά πως μένει και θα κινηθεί εκδικητικά κατά της ελληνοκυπριακής  πλευράς.

Ο Ντάουνερ παρουσιάζεται ενοχλημένος, καθώς φαίνεται κάποιοι να του έχουν αναφέρει πως η Λευκωσία κινείται για αντικατάστασή του. Χθες ο Ντάουνερ είχε χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τον κατοχικό ηγέτη Ντερβίς Έρογλου.

Κατά τη συνάντηση με τον πρόεδρο Αναστασιάδη η συζήτηση διεξήχθη σε ήπιο κλίμα. Ο Πρόεδρος, σύμφωνα με πληροφορίες, του εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα όσα διαδραματίσθηκαν και κυρίως τις προσπάθειες του απεσταλμένου των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργήσει εικόνα κινητικότητας στο Κυπριακό, αξιοποιώντας προς αυτή την κατεύθυνση το δείπνο.

Ο Πρόεδρος φέρεται να είπε πως όλα αυτά δημιουργούν έλλειψη εμπιστοσύνης. Ο Ντάουνερ αντέδρασε λέγοντας πως απουσίαζε στην Αυστραλία και δεν έκανε οτιδήποτε από αυτά τα οποία του  καταλογίζονται.

Ο Αλεξάντερ Ντάουνερ ανακοίνωσε χθες πως τα Ηνωμένα Έθνη πρότειναν στους ηγέτες να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα τελετή κατάθεσης στεφάνων και έχουν αποδεχθεί.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"