Τα ζώδια στις 11/9



ΚΡΙΟΣ
aries
Φαίνεστε κάπως φρόνιμοι, είστε ήσυχοι, με μεγάλες όμως προσδοκίες σε επίπεδο επαγγελματικό αλλά και συναισθηματικό. Ο Σκορπιός σας επιφορτίζει παραπάνω αλλά σας δείχνει το μάθημα της υπομονής και της βαθιάς ενδοσκόπησης. Πιθανή πρόταση συνεργασίας ή γάμου θα σας οδηγήσει σε προβληματισμό. Τα πράγματα αλλάζουν με έναν Ζυγό και μάλλον είναι προς καλή κατεύθυνση γιατί επιτέλους σταματάει να αμφιταλαντεύεται και υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά και σταθερότητα. Το σπίτι σας έχει ανάγκη ανανέωσης και μπορεί να κάνετε κίνηση για να φτιάξετε τον προσωπικό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Είστε επιφορτισμένοι με έξτρα υποθέσεις, κυρίως δημιουργικές και πρακτικές. Το θέμα του παιδιού σας απασχολεί και μάλλον θα βρείτε λύση που θα είναι πολύ εύκολη. Το μυαλό σας είναι πολύ δυνατό και έχει την δύναμη να σας κάνει να δείτε την πραγματικότητα και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Οικονομικές ευκαιρίες από εμπόριο και επικοινωνίες και, σε συνδυασμό με καλούς συνεργάτες, θα προχωρήσετε και θα έχετε καλά και σταθερά αποτελέσματα. Πάντως μη ζορίζεστε πολύ σωματικά, γιατί δεν είστε στην καλύτερη ενεργειακή φάση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Είστε επιφορτισμένοι με οικονομικά θέματα αλλά και με αυτά που αφορούν την οικογένεια και ίσως ένα ακίνητο. Το τοπίο είναι κάπως περίεργο με την έννοια ότι εσείς χρειάζεται να αντιληφθείτε περισσότερα πράγματα για να τα πράξετε και στον εργασιακό σας χώρο και στην καθημερινότητά σας. Αυτό από τη μια σας κάνει καλό γιατί, αν πράξετε ανάλογα, θα κερδίσετε χρήματα. Μια όμορφη σχέση που πάει να ξετυλιχτεί από το πουθενά, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε για τον έρωτα και να σκέφτεστε πολύ καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Νιώθετε καλά, αφού όλες σας οι επαφές και οι επικοινωνίες έχουν την δική σας υπογραφή. Κυρίως οι επιτυχημένες συζητήσεις και ανοίγματα από ένα πρόσωπο συγγενικό ή πολύ δικό σας, θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη για κάποια πράγματα που είχατε μέχρι τώρα και αυτό θα σας ξελαφρώσει. Η επαφή με το Σκορπιό σας δίνει δύναμη και σας βοηθάει να εκφράζετε το συναίσθημά σας σε όλη του την έκταση. Ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία που περιμένετε να γίνει, θα σας φέρει κέρδος ή ένα άνοιγμα επαγγελματικό.

ΛΕΩΝ
leo
Έχετε επιφορτιστεί από την μια με οικονομικές υποθέσεις που προϋποθέτουν ανάλυση και λεπτομέρεια και από την άλλη με μεγάλη πρακτική εφαρμογή η οποία θα σας βάλει σε δράση. Συναισθηματικά, είστε αναγκασμένοι εκ των συνθηκών να προστατέψετε για λίγο τον εαυτό σας αλλά και άτομα της οικογενείας σας. Σίγουρα έχετε ανάγκη απομόνωσης και περισυλλογής για να βρείτε κάποια πράγματα μέσα σας. Μέσα στο σπίτι σας υπάρχει ένταση και πίεση. Προσπαθήστε να είστε σε επαφή με την αλήθεια σας και όχι με κάτι που δεν είναι δικό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Είστε έτοιμοι για όλα. Βγάζετε ένα άλλο πρόσωπο τη στιγμή που επικοινωνείτε και ίσως φαίνεστε παραπάνω ερωτικοί από παλιά. Αυτό σας κάνει καλό γιατί μπορείτε και έρχεστε σε επαφή με όλους και με όλα. Ο Καρκίνος είναι κοντά σας, έστω και σαν φίλος, αν δεν τα βρίσκετε διαφορετικά. Η προστασία που παρέχετε σε κάποια άτομα σας δίνει την εξασφάλιση της φιλίας και της εμπιστοσύνης. Μια καινούργια γνωριμία που είναι στα σκαριά και μπορεί να αφορά έναν Υδροχόο, προς το παρόν θα το πάτε σιγά - σιγά για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ
libra
Είστε πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι γι' αυτό μπορεί να κάνετε τα χατίρια σε ένα άτομο της οικογένειάς σας. Η λάμψη σας είναι δεδομένη και για αυτό μην ξοδεύεστε σε λεπτομέρειες και σε μικρότητες γιατί μπορεί να την πατήσετε με αυτόν τον τρόπο, χάνοντας όλες τις ευκαιρίες και τα καλά ανοίγματα. Η σχέση με αδέλφια ή συγγενικό πρόσωπο θα χρειαστεί ανανέωση και θα βάλετε τα πράγματα σε άλλη βάση. Γίνεστε πάντως πιο δυνατοί και απόλυτοι στην έκφραση της προσωπικότητάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Ο Άρης στο ζώδιό σας μπορεί να σας φέρνει μεγάλη ενέργεια αλλά μερικές φορές γίνεστε πιο απόλυτοι με τους δικούς σας ανθρώπους και περισσότερο απαιτητικοί. Χαμηλώστε τους τόνους, δεν είναι τα πράγματα τόσο απόλυτα όσο φαίνονται. Μια σχέση από το εξωτερικό ή μια ειδική εύνοια σε θέματα σπουδών και επαφών θα σας δώσει ενέργεια, αλλά πρέπει να την αξιολογήσετε σωστά. Μια σχέση που σας επιβαρύνει ψυχικά καλό είναι να την απομακρύνετε από κοντά σας όσες ενοχές και τύψεις κι αν νοιώθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Είστε σε ευαίσθητη φάση και δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιο είναι το λάθος ή το σωστό για σας. Ακολουθείτε το ποτάμι που μερικές φορές μπορεί να σας παρασύρει και να σας πάει αλλού από εκεί που θέλετε να πάτε. Κυρίως αν η υπόθεση σχετίζεται με θέματα της οικογένειάς σας, εκεί είστε κάπως αδύναμοι. Μια οικονομική ενίσχυση από έναν Αιγόκερω υπό μορφή δανείου θα σας ξελασπώσει από ένα θέμα. Το Λιοντάρι είναι κοντά σας αλλά σας κάνει πολλά τερτίπια, έχετε όμως εσείς τον τρόπο να το φέρετε στα ίσια του. Ο φίλος Σκορπιός είναι πάντα δίπλα σας και αυτό σας δίνει κουράγιο και δύναμη, ειδικά αν περνάτε κάποια δυσκολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Οι συνεργασίες σας κάνουν καλό και σας αναπτύσσουν την αίσθηση της ασφάλειας και της σιγουριάς, κυρίως αν συνεργάζεστε με έναν Καρκίνο. Η καριέρα σας έχει υποστηρικτές και γενικά έχει μπει σε μεγάλη φάση σταθερότητας. Αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο αντιμετωπίζετε ακόμα κάποια θέματα ορίων και σχέσεων τα οποία σας ενοχλούν και δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα, αλλά τελικά αυτούς τους τοίχους που σηκώνετε γιατί νοιώθετε και εσείς οι ίδιοι κάπως περίεργα, μπορεί να είναι και για καλό σας γιατί θέλετε πλέον να έχετε δίπλα σας άτομα που να σας αξίζουν. Η συνεργασία με ένα Λιοντάρι θα σας δώσει αίγλη και αυτοπεποίθηση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Έχετε εντοπίσει το σημείο που γίνεστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι και είναι ή ένα πρόσωπο της οικογένειας σας ή γενικά όλη η οικογένεια σας ιδέα ή σαν σύστημα. Μέσα στο χώρο της δουλειάς σας σάς κάνει στενό μαρκάρισμα ένα Λιοντάρι. Με τον τρόπο του σας ζεσταίνει και σας κάνει πολύ δοτικούς και ζεστούς. Μέσα στο σπίτι σας επικρατεί σχετική ηρεμία και μια άνεση από γνώση και επικοινωνία - διατηρήστε το αυτό γιατί σας κάνει καλό. Η ανταγωνιστική ενέργεια στον επαγγελματικό σας τομέα δεν σας βοηθάει γιατί γίνεστε κάπως εκδικητικοί και απόλυτοι.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Αναζωογονητικές δυνάμεις που βγαίνουν από μέσα σας σάς κάνουν να νοιώθετε πολύ δυνατοί και απρόσβλητοι. Το συναίσθημά σας μπορείτε να το διοχετεύσετε όπως σας αρέσει και ένα πρόσωπο που σας αγαπάει και σας σκέφτεται σίγουρα θα είναι κοντά σας με μεγάλη ερωτική αφοσίωση. Ο Παρθένος σας κάνει και σαν σύντροφος και σαν συνεργάτης. Η καθημερινότητά σας αλλάζει και ίσως να θέλετε να έχετε μεγαλύτερη πολυτέλεια και καλοπέραση. Ίσως περάσετε σε υπερβολές και σε μεγαλοπρεπή σχέδια, κυρίως αν μπλέξετε με ένα Λιοντάρι.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"