Τα Ζώδια 10/9 !



«Προχωράτε γερά, δυνατά»
Σήμερα, νιώθετε ότι έχοντας δίπλα σας τα άτομα που σας αγαπούν, μπορείτε να αντιπαρέλθετε τα πάντα. Ωστόσο, είναι μια μέρα που κάποιες αλήθειες μπορούν να σοκάρουν ενώ δεν αποκλείεται να θελήσετε να αποκρύψετε κάποια πράγματα περισσότερο για να προστατέψετε τους άλλους παρά επειδή δεν μπορείτε να αναλάβετε το βάρος της ευθύνης τους. Οι γεννημένοι του 1980 θα μπείτε στο ρυθμό του έρωτα.

«Οικογενειακές υποχρεώσεις»
Οι μετακινήσεις σας σήμερα στοχεύουν να έρθετε πιο κοντά στην οικογένεια ή να κάνετε κάτι για τα οικεία σας πρόσωπα. Πολύ πιθανόν, κάποιες καθυστερήσεις να σας εκνευρίσουν, καθώς θα σας εμποδίσουν να ολοκληρώσετε τα σημερινά σας σχέδια. Από την άλλη, θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πέσετε στην παγίδα της εκτός ορίων αντιπαράθεσης. Οι γεννημένοι του 1991 θα θελήσετε να κρυφτείτε από τα άγχη και τις έγνοιες.

«Αναδρομή στο παρελθόν»
Σήμερα, ίσως βγάλετε από τα συρτάρια πράγματα που τα είχατε ξεχάσει ενώ είναι πολύ πιθανόν η μνήμη σας να σας φέρει εικόνες από μια παλιά αγάπη. Ταυτόχρονα, όσον αφορά σε επαγγελματικά θέματα θα πέσετε στη φωτιά και θα βγείτε νικητές. Από την άλλη, θα αρνηθείτε να χάσετε χρόνο για να ασχοληθείτε ξανά με μια υπόθεση που έχει τελειώσει και δεν έχει νόημα να μιλάτε για αυτή. Οι γεννημένοι του 1986 θα αφήσετε τον έρωτα να μπει στην καρδιά σας.

«Εν κρυπτώ»
Κάποια προαισθήματα είναι αρκετά έντονα και ως εκ τούτου θα πορευτείτε με βάση το συναίσθημά σας. Κάποιες από τις επιθυμίες δεν θα βρουν ανταπόκριση και ίσως μπείτε στη διαδικασία να τις ξαναδείτε. Επαγγελματικά ζητήματα απαιτούν εχεμύθεια ενώ δεν αποκλείεται κάποια προβλήματα στο χώρο της εργασίας να σας ωθήσουν να βρείτε εναλλακτικές πηγές ασφάλειας. Οι γεννημένοι του 1973 θα γίνετε πιο μετρημένοι στις σχέσεις σας.

«Στα καμαρίνια»
Σήμερα, αναζητάτε να απομακρυνθείτε από όσα σας κουράζουν και επιδιώκετε να αποσυρθείτε στο δικό σας ήσυχο μέρος. Κάποιοι ίσως δεν κατανοήσουν τις ανάγκες σας και ίσως δώσετε μάχη για να σεβαστούν τις επιθυμίες σας. Αισθηματικά, ίσως σας προσεγγίσει άτομο που είτε είναι σε σχέση είτε βρίσκεται στα τυφλά όσον αφορά τα «θέλω» του.

«Με καθαρή συνείδηση»
Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε κάποια προβλήματα με τους φίλους αλλά θα τιμήσετε κάποιες εξόδους στις οποίες σας προσκαλούν. Συγχρόνως, θα θελήσετε να πάρετε το αίμα σας πίσω όσον αφορά μια ασυνέπεια που σας έφερε σε δύσκολη θέση. Ωστόσο, αποφύγετε τις υπερβολές και λειτουργήστε με οδηγό τη λογική, προκειμένου μετά να νιώθετε καλά. Οι γεννημένοι του 1957 θα έχετε καλύτερες συνθήκες στο χώρο εργασίας.

«Απαιτήσεις»
Ίσως σημαντικά πρόσωπα να σας ζητήσουν κάποια χάρη ή εξυπηρέτηση που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, ιδιαίτερα αν δεχτείτε χωρίς να θέλετε. Με τον Ερμή στον 12ο κρατάτε κάποιες σκέψεις κρυφές και συγχρόνως ίσως κάνετε μυστικές επαφές ή συμφωνίες. Δεν θα λυγίσετε σε κροκοδείλια κλάματα, αντίθετα θα δείξετε την πόρτα της εξόδου. Οι γεννημένοι του 1982 θα κρατήσετε κάποιο μυστικό.

«Χλιαρά»
Η επικοινωνία με πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε ίσως δεν σας ικανοποιήσει τα μέγιστα, ωστόσο θα σας θυμίσει όμορφες αναμνήσεις. Το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα πρόσωπο όσο και αν σας γοητεύει, δεν σας ρίχνει. Πρέπει να περάσει από πολλές δοκιμασίες και έπειτα θα αποφασίσετε. Με τον Άρη στον 1ο η πορεία των επαγγελματικών σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Οι γεννημένοι του 1983 θα μιλήσετε με μια παλιά φίλη.

«Συναισθηματική εγρήγορση»
Η διαίσθησή σας είναι έντονη και σε πολλές περιπτώσεις βγαίνει αληθινή. Παράλληλα, ίσως ανησυχήσετε για την πορεία μιας υπόθεσης που δεν σας αφορά άμεσα όμως γνωρίζετε πολύ καλά το πρόσωπο που απασχολεί. Αποφύγετε τις κρυφές και παράνομες ερωτικές επαφές, εκτός αν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ένα πιθανό σκάνδαλο που ενδέχεται να ξεσπάσει. Οι γεννημένοι του 1981 θα δεχτείτε μια πρόταση διαπραγμάτευσης.

«Εσείς και οι άλλοι»
Με τη Σελήνη στον 7ο ηλιακό οίκο όλη σας η συναισθηματική δύναμη εστιάζεται στις σχέσεις. Δεν θα δεχτείτε την παράνοια του εγωισμού και με όπλο την αγάπη θα ξεπεράσετε κάθε μορφή ατομισμού. Σε θέματα φιλίας, ίσως ακολουθήσετε κάποια λανθασμένη τακτική με αποτέλεσμα να αισθανθείτε ότι εκτίθεστε, αν και στην πραγματικότητα μαθαίνετε. Οι γεννημένοι του 1976 θα ανταποκριθείτε σε ένα φλερτ.

«Μπλοκαρίσματα»
Κάποια προβλήματα που προκύπτουν στο χώρο της εργασίας σάς βάζουν σε σκέψη, καθώς χρειάζεται να βρείτε λύση άμεσα. Ίσως κάποιες τυχαίες αποκαλύψεις αποτελέσουν ευκαιρία για να βάλετε σε τάξη κάποιες σκέψεις σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Συγχρόνως, είναι πολύ πιθανόν να επιδιώξετε κάποια συνάντηση για τη διευθέτηση ενός οικονομικού θέματος. Οι γεννημένοι του 1987 θα βρείτε έναν νέο έρωτα.

«Είστε πιο δυνατοί από όσο νομίζετε»
Ζητήματα που σχετίζονται με παιδιά σάς βάζουν στη διαδικασία να εναντιωθείτε σε κάποιες αδικίες, προκειμένου να τα προστατέψετε. Παράλληλα, ίσως ερωτικά γυρίσετε σε κάποια λάθη, ξεγελώντας τον εαυτό σας ότι δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Δώστε προτεραιότητα στη πραγματική σας ευτυχία και όχι στη ψευδαίσθηση μιας στιγμής. Οι γεννημένοι του 1972 θα πείτε «όχι» στη μοναξιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"