Παγκύπριος Έρανος για την Πορεία Χριστοδούλας

Για 37η συνεχή χρονιά οι Κύπριοι απέδειξαν έμπρακτα, εν μέσω κρίσης, τη φιλανθρωπία τους.- 

Με τη συνδρομή εκατοντάδων εθελοντών στη Λευκωσία, αλλά και τις υπόλοιπες πόλεις της ελεύθερης Κύπρου, διοργανώθηκε και φέτος από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου η Πορεία Χριστοδούλας, στοχεύοντας για 37η συνεχή χρονιά στην ευαισθητοποίηση του κοινού στα θέματα καρκίνου. 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Πορεία είχαν στηθεί σε διάφορα σημεία των πόλεων περίπτερα για τη συλλογή των εισφορών του κοινού. Το πρωί προσήλθαν στο περίπτερο στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου, καθώς και άλλων φορέων, για να καταθέσουν τις εισφορές τους.

Την εισφορά εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης κατέθεσε ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Τίτος Χριστοφίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς τους εθελοντές του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, καθώς και απόλυτη στήριξη στο έργο που επιτελούν.

«Μέσα στις συνθήκες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, τα θέματα ανάδειξης της αλληλεγγύης και της βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα δε προς τις πάσχουσες ομάδες και τους ασθενείς, είναι ψηλά στις προτεραιότητες» της Κυβέρνησης, είπε ο κ. Χριστοφίδης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"