Όλα τα Ζώδια 1/3


Είστε ας το πούμε παραδομένοι είτε στα δίκτυα ενός Ζυγού είτε γενικά εξυπηρετείτε ανάγκες άλλων. Γενικά προσπαθείτε να ξεφύγετε από την αδράνεια και την απραξία που σας έχει πιάσει και δεν είναι εύκολο να κάνετε πράξεις πολλά από αυτά που θέλετε. Μερικοί που δουλεύετε περισσότερο με τον εαυτό σας έχετε αποφασίσει να εξελιχτείτε γι' αυτό έχετε αφήσει πίσω σας πράγματα που σας έχουν στεναχωρήσει και προσπαθείτε να συγχωρήσετε άτομα από το παρελθόν σας που δεν σας είχαν συμπεριφερθεί όπως έπρεπε.

Προσπαθείτε να γεφυρώσετε κάποιες καταστάσεις και να τις προσαρμόσετε στα μέτρα σας. Άλλες φορές τα καταφέρνετε και άλλες όχι. Η εύνοια συνεχίζει να υπάρχει σε εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και ίσως μέσα από ένα φιλικό πρόσωπο εξελιχθεί ένα ειδύλλιο που στην πορεία θα γίνει πολύ επίσημο. Κινηθείτε όσο μπορείτε γιατί θα βρείτε κάτι καλό που θα σας ενδιαφέρει επαγγελματικά και οικονομικά. Πιθανή κληρονομιά από ένα ακίνητο κοντά στο νερό θα σας δώσει ανάσα.
Είστε πιο επικοινωνιακοί και δεν γκρινιάζετε για την μοίρα σας αλλά καλό είναι να ξεμπερδέψετε εδώ και τώρα τα πράγματα που σας έχουν μπερδέψει. Επειδή μπορεί να σας ταλαιπωρεί η σχέση με έναν Ιχθύ γιατί και αυτός δεν ξέρει τι θέλει, καλό είναι να βασιστείτε περισσότερο στις δυνάμεις σας και να μην παρασύρεστε από συναισθήματα λύπης ή αδράνειας. Επειδή μπορεί να σκέφτεστε υποκειμενικά αυτή την περίοδο και δεν έχετε δυνατότητα λήψης αποφάσεων με αντικειμενικότητα θα ήταν για σας πιο εύκολο να σταματήσετε προς το παρόν να βγάζετε βιαστικές αποφάσεις και να καθοδηγηθείτε από τον βαθύτερο εαυτό σας ο οποίος δεν σας έχει ξεγελάσει ποτέ.
Είστε περισσότερο ανοικτοί και επικοινωνιακοί. Ίσως να διαπιστώσετε ότι αυτό που κάνετε δεν έχει αντίκρισμα απέναντι σε κάποιες καταστάσεις και μπορεί να σας πιάσει απογοήτευση. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα γιατί εσείς έχετε ρίξει τον σπόρο και αυτό μετράει. Αν κάνετε λίγο υπομονή, ο σπόρος θα ανθίσει. Κυρίως αν είστε μόνοι μπορεί τελικά να ξεκινήσετε σχέση μετά από λίγο με έναν Ζυγό που τώρα φαίνεται κάπως αδύνατο. Επειδή ευνοείστε επαγγελματικά καλό θα ήταν να κάνετε περισσότερες κινήσεις για να φέρετε πιο κοντά σας τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν και να μην παρασύρεστε από γνώμες τρίτων.
Είστε περισσότερο διπλωμάτες και επικοινωνιακοί κι αυτό βοηθάει στην δημιουργία καλών επαφών γιατί μπορεί να φαίνεστε κοινωνικοί αλλά μερικές φορές γίνεστε τόσο απόλυτοι που δεν επικοινωνείτε εύκολα με τον καθένα. Ίσως να ασχοληθείτε σήμερα με θέματα ομορφιάς ή με τα μαλλιά σας που γενικά δεν σας αρέσει να τα αλλάζετε αλλά θα τολμήσετε για να σπάσετε την μονοτονία. Πάντως είναι μια περίοδος που πρέπει να επιδοκιμάσετε τον εαυτό σας και για τα καλά και για τα δύσκολα γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα τον αγαπήσετε. Να είστε προσεκτικοί με συνεργάτες και γενικά κάποιους που περιμένετε χρήματα γιατί μπορεί να σας τάξουν και να μην γίνει τίποτε.
Γενικά ασχολείστε με οικονομικά θέματα και προσπαθείτε να εξισορροπήσετε ή να εναρμονίσετε σχέσεις που ίσως να τις είχατε χαλάσει τις προηγούμενες ημέρες. Έχετε μπόλικες ευκαιρίες να εξελιχτείτε και να κερδίσετε κάποιες ευκαιρίες αρκεί να μην είστε ανυπόμονοι και επιθετικοί. Γενικά η ερωτική σας ζωή είναι πολύ καλύτερη από παλιά και σας έχουν παρουσιαστεί αρκετές ευκαιρίες που ίσως να μην τις βλέπατε πιο πριν. Αλλά επειδή κάποια πράγματα είτε δεν κλείνουν είτε καθυστερούν εσείς αγχώνεστε ενώ πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας.


Είστε δυνατοί και κάνετε αυτό που τελικά επιθυμείτε. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να παρασυρθείτε από άλλους και να ακολουθήσετε την δική τους πορεία παρά την δικής σας και αυτό δεν θα είναι και το πιο δημιουργικό για σας. Για αυτό κρατήστε την λογική σας σε πολύ καλό επίπεδο και μην αφήνετε διαστρεβλωμένα συναισθήματα να σας παρασύρουν. Η σχέση με έναν Παρθένο ή έναν Ιχθύ που υπήρχε και από το παρελθόν μάλλον σας μπερδεύει παρά σας προχωράει για αυτό να το σκεφτείτε. Γενικά αυτή την περίοδο μπορεί να ζείτε μια σχέση που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος και να έχει χροιά μεγάλης ψευδαίσθησης.

Είστε αρκετά κοινωνικοί και αυτό σας βοηθάει να ξεπεράσετε κάπως ένα προσωπικό πρόβλημα που μπορεί να έχετε αυτή την στιγμή. Όταν μοιράζεστε και γίνεστε πιο επικοινωνιακοί κάπως ξεχνάτε τα δικά σας και αποσπάται η προσοχή σας. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνετε περισσότερο ανοικτοί και έτσι θα μπορέσετε να ακούσετε αυτά που χρειάζεται κυρίως από δικά σας άτομα τα οποία είναι δίπλα σας ή για το θέμα ενός ακινήτου που σας ταλαιπωρεί το οποίο θα λυθεί αυτές τις ημέρες.

Έχετε γίνει πιο επικοινωνιακοί και ίσως να προχωρήσετε και την σχέση σας με ένα άτομο που εδώ και καιρό σας γυρόφερνε. Τώρα που σας παρουσιάστηκε η ευκαιρία θα δείτε ότι τα πράγματα αρχίζουν και ρέουν πιο δυναμικά για σας. Μην αφήνετε όμως πίσω σας άλυτες υποθέσεις ή μπερδεμένες γιατί θα περιμένετε να πάρετε χρήματα από μια δουλειά και να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Αν συνεργάζεστε με Ιχθύ θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να συνεννοηθείτε σε πρακτικά θέματα. Η επικοινωνία με έναν Ζυγό θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο και θα σας βάλει σε διαδικασία ψαξίματος.

Είστε πιο ήρεμοι και προσπαθείτε να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί γιατί μερικοί από εσάς νιώθετε ταγμένοι σε ένα σκοπό και μετά δεν κάνετε κάτι για το εαυτό σας αλλά ούτε και περνάτε καλά γιατί είστε πολύ απόλυτοι στο να πετύχετε στον στόχο σας. Η σχέση με έναν Ζυγό μπορεί να καλυτερεύσει και να κάνετε πολλά πράγματα μαζί του χωρίς όμως να τον κρίνετε ή να τον βγάζετε ότι δεν αξίζει γιατί μερικές φορές σας πιάνει και αυτό και απομονώστε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι πάντως πολύ καλή εποχή για επαγγελματικά ανοίγματα γιατί θα έχετε επιτυχία.

Είστε περισσότερο ανοικτοί και διπλωμάτες. Παρόλο που ζορίζεστε αυτή την περίοδο και ίσως να έχετε πελαγώσει σε οικονομικούς δαιδάλους και ιστορίες που πρέπει να ξεμπλέξετε, τα καταφέρνετε και κάνετε κινήσεις πολύ γρήγορες με στόχο την εξομάλυνση κάποιων θεμάτων. Επειδή γενικά μπορεί να σας επηρεάζει ένας Παρθένος ο οποίος έχει επανέλθει και σας διεκδικεί με μεγάλη θέρμη χρειάζεται να κάνετε μόνο αυτά που σας ενδιαφέρουν άμεσα και όχι αυτά που ενδιαφέρουν αυτόν.

Είστε σε φάση αρμονίας και συμβιβασμού αλλά εσείς ζορίζεστε, επειδή θα χρειαστεί από εσάς να κάνετε μεγαλύτερη υποχώρηση η οποία σας ενοχλεί γιατί δεν επικοινωνείτε. Κυρίως αν σχετίζεστε με Δίδυμο ή Παρθένο ενώ έρχεστε κοντά κατά εποχές, αυτή την περίοδο είστε κάπως σε αντιπαλότητα. Χαλαρώστε και ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα και μην αφήνετε να σας τρώει τον χρόνο σας ενέργεια άλλων. Είστε σε πολύ σημαντική καμπή και αν δεν κάνετε τώρα τα βήματα που πρέπει δεν θα βγείτε από το αδιέξοδο. Η τέχνη ή η ενασχόληση με τον εαυτό σας θα σας ηρεμήσει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"