Οικολογικές κάρτες SIM από... συνθετικό χαρτί

Οικολογικές κάρτες SIM από... συνθετικό χαρτίΒαρκελώνη: Συνδυάζοντας την τεχνολογία με τις πράσινες πολιτικές, η κινεζική εταιρεία Beijing Big Ben Technology, κατασκευάζει κάρτες SIM για κινητά τηλέφωνα, σύμφωνα με την εξειδικευμένη σε θέματα τεχνολογίας διαδικτυακή πύλη CNET.


Η κινεζική εταιρεία παρουσίασε τις πρωτοποριακές κάρτες SIM στη Διεθνή Έκθεση Κινητής Τηλεφωνίας, που διοργανώθηκε στη Βαρκελώνη.

Οι συνηθισμένες κάρτες SIM που χρησιμοποιούνται στα κινητά τηλέφωνα κατασκευάζονται από μέταλλο και πλαστικό. Οι νέες οικολογικές κάρτες SIM κατασκευάζονται από συνθετικό χαρτί, υλικό το οποίο μπορεί να ανακυκλωθεί πολύ πιο εύκολα από το πλαστικό.

Η κινεζική εταιρεία δραστηριοποιείται στην έρευνα και κατασκευή «πράσινων» καρτών SIM εδώ και μια πενταετία. Όπως ισχυρίζονται στελέχη της Beijing Big Ben Technology, το κόστος της χάρτινης κάρτας SIM είναι το ίδιο με της πλαστικής.

Ήδη, οι «οικολογικές» κάρτες χρησιμοποιούνται σε συσκευές της κινεζικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών China Mobile ενώ η Beijing Big Ben Technology ευελπιστεί να διευρύνει σύντομα τη λίστα πελατών της. - See more at: http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-technologia/53/134947/oikologikes-kartes-sim-apo-synthetiko-charti#sthash.iP3NKWNe.dpuf

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραξικόπημα στην Ταϊλάνδη

Μπάιντεν: Παίχτης-κλειδί η Κύπρος στην Αν. Μεσόγειο

Περιφερειακός ηγέτης η Κύπρος με τη λύση