Οκταήμερη κράτηση ιερέα για κατοχή ναρκωτικών

Τα έφερνε για την αδρή αμοιβή που θα έπαιρνε από τους παραλήπτες, είπε.

Υπό 8ήμερη προσωποκράτηση τέθηκε 37χρονος, ιερέας από την Ελλάδα, , ο οποίος συνελήφθη το  βράδυ της Τετάρτης, έχοντας στην κατοχή του τρία κιλά μαριχουάνα. 

Ο ιερέας, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο τα τελευταία δέκα χρόνια, υπηρετεί σε εκκλησία του Αγίου Δομετίου.

Τον ύποπτο εντόπισε η Αστυνομία στο Αεροδρόμιο Λάρνακας κατόπιν πληροφοριών τις οποίες αξιολόγησε. Στις 10:30 το βράδυ, σύμφωνα με τον Υποδιοικητή Επιχειρήσεων ΥΚΑΝ Πανίκο Σταύρου, άνδρες της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έρευνα τον 37χρονο ιερέα, ο οποίος μόλις είχε αφιχθεί με πτήση από την Αθήνα. Σε μια από τις δύο αποσκευές του εντοπίστηκαν τρεις πλαστικές συσκευασίες με ποσότητα ενός κιλού η καθεμιά, ξηρής φυτικής ύλης που πιστεύεται ότι είναι κάνναβης.

Ο 37χρονος, ο οποίος διαμένει στο Δάλι εδώ και 10 χρόνια, φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών. 

Επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, και ισχυρίστηκε ότι έφερε τα ναρκωτικά για την αδρή αμοιβή που θα του έδιναν οι παραλήπτες. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όπου παρουσιάστηκε, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα 8ήμερης κράτησης. Η αστυνομία αναζητεί τους προμηθευτές αλλά και τους παραλήπτες των ναρκωτικών. Ο ιερέας είναι έγγαμος και πατέρας ανηλίκου παιδιού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"