Αναστασιάδης: «Η σχέση μου με τον Αβέρωφ είναι άριστη»

Αποδίδει σκοπιμότητες σε φημολογίες.-

Την λύπη του για την παραπλανητική όπως την χαρακτηρίζει παρουσίαση κάποιων ΜΜΕ, για τα όσα συζητήθηκαν στην κοινοβουλευτική Ομάδα του ΔΗΣΥ την Τρίτη, εξέφρασε ο Πρόεδρος του κόμματος Νίκος Αναστασιάδης.

Τα δημοσιεύματα άφηναν αιχμές ότι υπάρχει διαφωνία απόψεων και «κόντρα» μεταξύ του ιδίου και του Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Καθόλου δεν μέμφομαι τα ΜΜΕ γιατί η πηγή της λανθασμένης πληροφόρησης και της ανεύθυνης διαρροής, εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί να ευρίσκεται εκτός της παράταξης», αναφέρει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ σε γραπτή του δήλωση.

Συνεχίζει αναφέροντας πως «επιθυμώ να ξεκαθαρίσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η συνεργασία μου με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου είναι άριστη και εκφράζω την πλήρη εμπιστοσύνη μου τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τα υπόλοιπα μέλη του οικονομικού επιτελείου».

Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρει ότι «οι θέσεις του ΔΗΣΥ, τόσο στα θέματα οικονομίας όσο και στα υπόλοιπα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο, είναι θέσεις ευθύνης και παραμένουν αμετάβλητες».
Πρόκειται, προσθέτει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, «για θέσεις που έχουν κατ’ επανάληψη δικαιωθεί και θα ήταν ευχής έργο εάν η Κυβέρνηση έγκαιρα τις είχε εισακούσει».

«Το ίδιο ξεκάθαρη όμως είναι η διάθεση μας να επιδιώκουμε τον γόνιμο διάλογο, τη συναίνεση και τη συνεννόηση. Αυτά επιβεβαίωσε η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα και τίποτα περισσότερο», καταλήγει η γραπτή δήλωση του Προέδρου του ΔΗΣΥ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"