Ουδέν Σχόλιον !







Σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος ύψους 43,76% προέκυψε από την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών δημοπρασιών για φωτοβολταϊκά πάρκα, που διεξήχθη με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας Ενέργειας του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και του Τουρισμού και υλοποιήθηκε από το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας.






Περισσότεροι από τους μισούς  ιδιοκτήτες  οχημάτων  δεν έχουν ανανεώσει τις άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, ενώ την ερχόμενη Τρίτη αρχίζει αστυνομική εκστρατεία εντοπισμού των παρανομούντων. Την ίδια στιγμή ανοδική πορεία καταγράφουν οι ακινητοποιήσεις οχημάτων.



Βελτίωση του Δείκτη Οικονομικού Κλίματος στην Κύπρο και την Ευρωζώνη, καταγράφει για τον Ιανουάριο η μηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Όπως προκύπτει από την έκθεση της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων της Κομισιόν, ο  Δείκτης Οικονομικού Κλίματος, που περιλαμβάνει τις προσδοκίες των επιχειρηματιών για τη βιομηχανία, τις κατασκευές, τις υπηρεσίες και το λιανικό εμπόριο, καθώς και των καταναλωτών, κυμάνθηκε στην Ευρωζώνη τον Ιανουάριο στις 89,2 μονάδες από 87,8 μονάδες το Δεκέμβριο. Στο σύνολο της ΕΕ ο δείκτης αυξήθηκε στις 90,6 μονάδες από 89,2το Δεκέμβριο.




Ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες από τον Τάσο Μητσόπουλο.-
Η ανεργία μπορεί μόνο να αντιμετωπιστεί με την προώθηση της ανάπτυξης, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, Τάσος Μητσόπουλος, λέγοντας ότι το Μάρτιο του 2008 το ποσοστό ανεργίας ήταν στο 3,6%, ενώ τα τελευταία στοιχεία κάνουν λόγο για 14% ανεργία και 42.000 ανέργους.









Έρευνα έχει διαταχθεί από τη διεύθυνση του Νοσοκομείου Λεμεσού, για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε στα ιατρικά απόβλητα, έμβρυο 26 εβδομάδων, που είχε αφαιρεθεί χειρουργικά από γυναίκα, όταν διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρό.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"