Το Ελληνικό δημόσιο πωλεί τεμάχιο γης στην Έγκωμη Λευκωσίας


Το ελληνικό δημόσιο πουλά τεμάχιο γης συνολικής έκτασης 8.000 τ.μ., το οποίο  βρίσκεται στην Έγκωμη απέναντι από το Μετόχι του Κύκκου. Το Ειδικό Ταμείο διαχείρισης Κεφαλαίων του ελληνικού δημοσίου προχωρεί στην εκποίηση του εν λόγω τεμαχίου γης προκειμένου να εξασφαλίσει ρευστότητα, ως μέρος μεγάλης εκστρατείας εκποιήσεων που πραγματοποιεί η Ελλάδα.

Σε συγκεκριμένη διαφημιστική καταχώρηση τονίζεται η καλή περιοχή στην οποία βρίσκεται το εν λόγω τεμάχιο γης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται ίσως για την καλύτερη περιοχή της Κύπρου και που κοντά του βρίσκονται πρεσβείες και γραφεία εταιρειών.
 
Παράλληλα, η ανακοίνωση του ελληνικού δημοσίου τονίζει πως το τεμάχιο γης μπορεί να αξιοποιηθεί για ανέγερση επαγγελματικών χώρων, φοιτητικές εστίες  ή οικιστικά έργα πολυτελείας.
 
το κόστος του εν λόγω τεμαχίου γης προσδιορίζεται κάπου στα 5 με 6 εκ. ευρώ, σύμφωνα με ενδεικτικές εκτιμήσεις που κάνουν εγκεκριμένοι εκτιμητές ακινήτων. Σημειώνεται ότι το ελληνικό δημόσιο διόρισε γραφείο εκτιμήσεων για ακριβή μελέτη εκτίμησης και πλέον στόχος είναι η εξεύρεση επίδοξων επενδυτών.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"