Δανείστηκε 12 χιλιάδες, πλήρωσε 44 και ακόμη χρωστά…


Καταγγελία 67χρονου για τοκογλυφία και απειλές εναντίον του.-
 
Υπόθεση τοκογλυφίας, αισχροκέρδειας και απειλών διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα, ύστερα από καταγγελία 67χρονου ότι το 2011 δανείστηκε από 32χρονο στη Λευκωσία 12 χιλιάδες ευρώ με τη συμφωνία να πληρώνει τόκο 10% το μήνα. Ο παραπονούμενος όχι μόνο πλήρωσε μέχρι σήμερα 44,500 ευρώ αλλά το τελευταίο διάστημα δέχεται από τον 32χρονο και απειλές κατά της ζωής του για επιταγές που δεν εξαργυρώνονταν.
 
 Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «67χρονος Ελληνοκύπριος από την Λάρνακα κατήγγειλε ότι τον Απρίλιο του 2011 δανείστηκε από 32χρονο στη Λευκωσία, το χρηματικό ποσό των 12 χιλιάδων ευρώ με την συμφωνία όπως τον αποπληρώνει με επιτόκιο 10% μηνιαίως. Μέχρι σήμερα ο 67χρονος έχει δώσει στον 32χρονο σε επιταγές το ποσό των 44,500 ευρώ».
 
 Πρόσθεσε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, επειδή οι επιταγές δεν εξαργυρώνονταν, ο 32χρονος απειλούσε τον παραπονούμενο ακόμη και για την ζωή του, με σκοπό να εξασφαλίσει τα χρήματα τα οποία ισχυρίζεται ότι του χρωστά και αφορούν τους τόκους.
 
 Εναντίον του 32χρονου εξεδόθη δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη για αδικήματα τοκογλυφίας, αισχροκέρδειας και απειλές και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.
 
 Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου ο 32χρονος αρνείται την διάπραξη των αδικημάτων και προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι και θα διερευνηθούν από την Αστυνομία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"