Νυκτερινό πάρτυ με ναρκωτικά σε σχολείο της Λάρνακας – Νεαρός δάγκωνε και κλωτσούσε τους αστυνομικούς.-


Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι έξω από συγκεκριμένο σχολείο στη Λάρνακα, είχε συγκεντρωθεί ομάδα νεαρών προσώπων, τα οποία προκαλούσαν ανησυχία, ανάβοντας φωτιά και έχοντας δυνατή μουσική.
Στην περιοχή μετέβησαν μέλη της ΜΜΑΔ και του ΟΠΕ Λάρνακας, όπου κατά την άφιξη τους, εντόπισαν ένα νεαρό πρόσωπο να προσπαθεί να εγκαταλείψει την περιοχή τρέχοντας, ρίχνοντας παράλληλα στο έδαφος ένα τσαντάκι ώμου.
Ο νεαρός ανακόπηκε από μέλη της ΜΜΑΔ και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 20χρονο από τη Λάρνακα, ενώ στην παρουσία του, ελέγχθηκε το εν λόγω τσαντάκι, το οποίο περιείχε ένα γραμμάριο ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, ένα μεταλλικό αλεστήρι με ίχνη κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και ένα μικρό σουγιά.
Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ προέβαλε αντίσταση, κτυπώντας, δαγκώνοντας και εξυβρίζοντας τα μέλη της Αστυνομίας.
Στη συνέχεια ο συλληφθείς τοποθετήθηκε σε υπηρεσιακό όχημα και όταν μέλος της Αστυνομίας προσέγγισε το όχημα με σκοπό να κλείσει την πόρτα, ο 20χρονος με τα δύο του πόδια την κλώτσησε, με αποτέλεσμα η πόρτα να κτυπήσει στο πρόσωπο Αναπληρωτή Λοχία, ρίχνοντας τον στο έδαφος.
Το μέλος της Αστυνομίας μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ρινός και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απελύθη.
Επίσης, στο Νοσοκομείο Λάρνακας, μεταφέρθηκε και ο 20χρονος, ο οποίος κρατήθηκε προληπτικά. Το ΤΑΕ Λάρνακας και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"