Καταγραμμένο σε βίντεο το πενταπλό φονικό


Οπτικό υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης υποστατικών, θα προβληθούν κατά την σημερινή δικαστική διαδικασία για το έγκλημα του πενταπλού φόνου της Αγίας Νάπας.

Η προβολή αποτελεί συνέχεια της διαδικασίας της περασμένης Παρασκευής κατά την οποία προβλήθηκαν εξήντα ένα (61) συνολικά βίντεο από κλειστά κυκλώματα. Σήμερα αναμένεται να προβληθούν βίντεο στα οποία ο δράστης φαίνεται να προτάσσει το χέρι του και να δολοφονεί τα πέντε θύματα τα οποία, βίντεο, λήφθηκαν από το κάμερα τοποθετημένη στο ιερό της παρακείμενης εκκλησίας και σε ξενοδοχείο. Άλλα βίντεο παρουσιάζουν τους δύο δράστες να κινούνται γύρω από την εκκλησία της Αγίας Νάπας, καθώς και έξω από το club Soho στο οποίο διασκέδαζαν τα πέντε θύματα πριν από την εκτέλεσή τους. Μέχρι το μεσημέρι τα βίντεο που προβλήθηκαν στο Δικαστήριο είχαν φτάσει τα εκατό εξήντα (160) από συνολικό αριθμό διακόσιων δέκα οκτώ (218) και η διαδικασία αναμενόταν να ολοκληρωθεί πριν το τέλος της ημέρας. 



Προηγούμενη ενημέρωση 10:37

Οπτικό υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης υποστατικών, θα προβληθούν κατά την σημερινή δικαστική διαδικασία για το έγκλημα του πενταπλού φόνου της Αγίας Νάπας.
Σύμφωνα με τον  αστυφύλακα Χριστόφορο Παπασάββα,  στο βίντεο,  διάρκειας τριών ωρών, καταγράφονται οι κινήσεις των δύο κατηγορουμένων από την Ελλάδα, ηλικίας τριάντα και σαράντα ενός χρονών, τις μέρες που προηγήθηκαν του φονικού, αλλά και ο δράστης την ώρα μάλιστα που πυροβολεί δώδεκα φορές εναντίον των πέντε θυμάτων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"