*Ζώδια 11/6

Είστε πολύ στριμωγμένοι γιατί νιώθετε ότι είστε ευάλωτοι συναισθηματικά. Η τυπική συμπεριφορά δεν σας πηγαίνει αλλά επειδή ζορίζεστε από την αίσθηση της ατομικότητάς σας ίσως χρειαστεί να φέρετε ισορροπίες μέσα στην οικογένεια. Η προστασία που χρειάζεται να δείξετε στα δικά σας πρόσωπα -και όχι μόνο- είναι ένα από τα μαθήματα που θα πάρετε γιατί μερικές φορές λησμονάτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Η επαφή με τον Καρκίνο ή Αιγόκερω είναι σημαντική γιατί θα πάρετε μια απόφαση κατόπιν μεγάλης πίεσης η οποία σας διαμορφώνει κατά κάποιο τρόπο όλο σας τον συναισθηματικό κόσμο.


Ανακατεύεστε μέσα σε πολλά πράγματα γιατί νιώθετε ότι θα τα καταφέρετε. Έχετε πάντως ευκαιρία να εξισορροπήσετε μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις σε θέματα οικογενειακά ή με συγγενικά άτομα που ζουν μακριά σας. Έχετε γενικά διάθεση να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Αν θέλετε πάντως να υπογράψετε ένα συμβόλαιο θα δείτε ότι σήμερα θα είναι μια πολύ εύκολη ημέρα γιατί κατά κάποιο τρόπο θα έρθουν όλα πιο εύκολα. Μπορεί να συμμετέχετε σε μαθήματα μαγειρικής ή κηπουρικής ή ακόμα να πάρετε απόφαση να συνεχίσετε μια ξένη γλώσσα.

Κάνετε κινήσεις για να εξασφαλίσετε τα οικονομικά σας θέματα. Ο τρόπος που κινείστε είναι πολύ περισσότερο συναισθηματικός από λογικός για αυτό μετά από κάθε σας κίνηση ίσως να θέλετε την επιβεβαίωση ενός ατόμου ή ακόμα και της οικογένειας σας. Είναι η εποχή που δένεστε περισσότερο συναισθηματικά με ένα πρόσωπο και αυτό ίσως να σας αφαιρεί την κοινωνικότητα ή την επικοινωνία σας. Από την άλλη όμως ο Άρης στο ζώδιό σας έχει όλη την δυναμική, ώστε να σας κάνει να δράσετε προς μια δική σας προσωπική κατεύθυνση ανεξάρτητα από τις αντιξοότητες των τρεχουσών καταστάσεων.

Η ημέρα σας προσφέρεται απλόχερα, αφού θα εκδηλώσετε με μεγαλύτερη ευκολία αυτά που αισθάνεστε και αυτά που θέλετε να μοιραστείτε με τους άλλους. Η φροντίδα του εαυτού σας μπορεί να συμπεριλαμβάνεται μέσα σε όλη αυτή την υπόθεση και αν γίνει με ένα θετικό τρόπο, τότε σίγουρα θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Τρείς πλανήτες σήμερα στο ζώδιό σας θα σας ενεργοποιήσουν να εκδηλώσετε όλη σας την δύναμη με στόχο να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις όσο καλύτερα μπορείτε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε απαιτήσεις μεγαλύτερες από τα ερωτικά σας και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Αιγόκερω.

Νιώθετε ότι έχετε ανάγκη να είστε μόνο με τα δικά σας άτομα και ίσως απομονωθείτε για λίγο. Τα συναισθήματά σας είναι πολύ ισχυρά και ίσως να σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας σε όλα τα επίπεδα. Όσοι είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μια ξαφνική επαγγελματική ευκαιρία πιθανόν από ένα φιλικό πρόσωπο θα διαφανεί και ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να γίνει πραγματικότητα. Πάντως υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση να προστατέψετε κάπως τον εαυτό σας μέσα σε μια συναισθηματική σχέση κυρίως με ένα πρόσωπο που βρίσκεται ακόμα και στον εργασιακό σας χώρο. Μια ξαφνική ευκαιρία με το εξωτερικό μπορεί να σας βγει αυτές τις ημέρες.

Νιώθετε πολύ δυνατοί και σίγουροι για αυτό που θα κάνετε. Η ζωή σας αλλάζει και κυρίως από την επιρροή ενός Καρκίνου με τον οποίο τελικά μετά από ένα μεγάλο διάστημα θα ξαναβρεθείτε και θα τα πείτε εφ όλης της ύλης. Μπορεί να πάρετε από κοινού απόφαση να τα ξαναβρείτε και να συζητήσετε ακόμα και για οικογένεια. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε γενικά μέχρι που φτάνουν τα όριά σας και κυρίως οι συναισθηματικές σας αντοχές γιατί με αυτόν τον τρόπο θα διεκδικήσετε, χωρίς να φοβόσαστε την απόρριψη.

Αναλαμβάνετε ευθύνες μεγαλύτερες από το κανονικό και πιθανόν να έχετε αποφασίσει ότι αν δουλέψετε με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα κερδίσετε πολύ περισσότερα πράγματα από το να κάθεστε και να ζείτε μέσα σε μια δική σας πραγματικότητα. Η φροντίδα, η έννοια και γενικά το ενδιαφέρον σε επίπεδο συναισθηματικό για τους δικούς σας ανθρώπους θα αλλάξει την δυναμική σας και θα σας ανοίξει περισσότερες πόρτες προς την αλήθεια. Ζυγίστε όμως με τον τρόπο που θέλετε εσείς τις αντοχές σας και τις δυνάμεις σας γιατί σίγουρα θα γίνουν υπερβολές, κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο ή Ιχθύ.

Νιώθετε πολύ καλά γιατί έχετε γενικά κοντά σας δικά σας πρόσωπα από τα οποία παίρνετε ιδιαίτερη υποστήριξη και φροντίδα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό σίγουρα θα σας βγάλει από την πλήξη και ίσως να πετύχετε και κάτι πολύ καλό με τα οικονομικά σας είτε ακόμα και σε επίπεδο σπουδών ή μια ξαφνικής σχέσης με Καρκίνο και Αιγόκερω. Η επαφή με Κριό χρειάζεται επικοινωνιακή ανανέωση και μερικές φορές αποφεύγετε να το κάνετε γιατί φοβάστε ότι θα ξανοιχτείτε πάρα πολύ. Πάντως αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι που θα σας αλλάξει τις οικονομικές σας απολαβές, κάντε το μαζί με άλλα άτομα για να έχει επιτυχία.

Ασχολείστε πιο πολύ με τις υποθέσεις της οικογένειάς σας και φροντίζετε για τα οικονομικά σας μέσα από συνεργασίες οι οποίες κρίνετε όμως ότι χρειάζονται αναβάθμιση και μεγαλύτερη συναισθηματική προσέγγιση. Ίσως να σας πιάσουν οι ενοχές σας και να γυρίσετε πίσω, κάνοντας αναφορά στα δικές σας πράξεις σε σχέση με το παρελθόν σας. Μην το παρακάνετε γιατί δεν θα βγάλετε άκρη. Από την άλλη θα έχετε μια συγκεκριμένη πρόταση για μια συνεργασία στην οποία όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί από την ανάγκη σας να την αναλάβετε να δώσετε περισσότερο από ό, τι χρειάζεται και να χαλάσουν οι ισορροπίες σας.

Ασχολείστε περισσότερο με τις υποθέσεις των δικών σας ανθρώπων αλλά και των συνεργατών σας με στόχο την συναισθηματική καλυτέρευση και την μεταξύ σας ποιοτική αναβάθμιση. Ίσως αν το επιθυμείτε πολύ και έχετε βαθιά θέληση να αλλάξετε τα κακώς κείμενα, προσπαθώντας μόνο με αγάπη να γιατρέψετε κάποιες πληγές που κουβαλάτε από το παρελθόν και σχετίζονται και με τα βαθιά σας βιώματα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και κυρίως από 28.12 έως 2.1 αναγκαστικά βιώνετε μια μεγάλη μετάλλαξη η οποία εδώ και καιρό σας έχει κάνει απαιτητικούς σε όλα τα επίπεδα.

Προσπαθήσετε να κτίσετε γέφυρες με άτομα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο ή να επικοινωνήσετε συναισθηματικά με ένα πρόσωπο που είχε χαθεί για ένα μεγάλο διάστημα από την ζωή σας και τώρα επανέρχεται και πιθανόν να είναι Καρκίνος. Σίγουρα το θέμα οικογένειας θα σας έχει βάλει να δουλέψετε περισσότερο σε όλα τα επίπεδα γιατί κάνετε έναν αγώνα να αντιληφθείτε με ποιον τρόπο θα κάνετε τις αλλαγές σας και θα νιώθετε και εσείς καλύτερα αλλά και οι γύρω σας. Η δημιουργία και η επαγγελματική δράση είναι σημαντική για σας και ίσως επεκταθείτε σε συνεργασίες πολύ πρωτότυπες.

Έχετε αποφασίσει να δουλέψετε περισσότερο με ρίσκο αλλά συγχρόνως υπάρχει και διάθεση μελλοντικής εξασφάλισης. Για αυτό χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε μπορεί να βρεθείτε να λέτε το «ναι» σε γάμο ή συμβίωση. Ίσως σήμερα πάρετε κάποια καλά αποτελέσματα για το θέμα ενός παιδιού. Πάντως είστε πολύ δημιουργικοί και έχετε διάθεση πειραματισμού προς όλους και όλα. Αυτό σίγουρα σας κάνει μεγάλους νικητές. Χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε θα σας έρθουν ξαφνικά και θα κλείσετε πολλές τρύπες. Ο Καρκίνος είναι πιθανόν υποψήφιος για μια μεγάλη ερωτική περιπέτεια.


Πηγή: http://www.astrology.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"