Ο Πρόεδρος Χριστόφιας σε Λουξεμβούργο και Βρυξέλλες

Στο Λουξεμβούργο πήγε χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, όπου θα επισκεφθεί το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στο πλαίσιο της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο το δεύτερο εξάμηνο του 2012. 

Όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση, σήμερα Πέμπτη, ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα επισκεφθεί το Δικαστήριο της ΕΕ, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου Βασίλειο Σκουρή. Θα έχει, επίσης, συναντήσεις με Δικαστές τόσο του Δικαστηρίου της ΕΕ όσο και του Γενικού Δικαστηρίου της ΕΕ. 

Σε ειδική τελετή, ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα παραδώσει στο Δικαστήριο της ΕΕ αντίγραφα τεσσάρων έργων τέχνης από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Λευκωσίας. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδεύεται από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Λουκά Λουκά, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέφανο Στεφάνου, τον Υφυπουργό Προεδρίας για Ευρωπαϊκά Θέματα Ανδρέα Μαυρογιάννη, τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Δημοκρατίας στην ΕΕ Κορνήλιο Κορνηλίου και υπηρεσιακούς παράγοντες. 

Σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στην εαρινή Σύνοδο του Συμβουλίου της ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"