Τα Ζώδια 28/5 !


Γενικό προφίλ
Η Σελήνη περνώντας από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει μαζί της δύο δώρα, την παρατηρητικότητα και την εργατικότητα. Και τα δύο θα αποδειχτούν ιδιαίτερα χρήσιμα προκειμένου να βελτιώσετε τη ζωή σας και να καλυτερεύσετε την καθημερινότητα σας. Εξετάστε λοιπόν ένα θέμα ή μια κατάσταση προσεκτικά χωρίς όμως να φτάσετε στο όριο της επίκρισης και εργαστείτε συστηματικά για να πετύχετε τις αλλαγές που θέλετε να φέρετε στη ζωή σας.

«Ξεκαθαρίστε την κατάσταση»
Με Σελήνη και Άρη στον 6ο θέματα εργασίας και καθημερινότητας παίρνουν φωτιά. Μπορεί κάποιες αντιπαραθέσεις με συνεργάτες να είναι καλό να συμβούν, προκειμένου κάποια πράγματα να προχωρήσουν προς μια νέα κατεύθυνση. Σίγουρα, δεν θα διστάσετε να πράξετε ό, τι χρειάζεται δεδομένου ότι από τις δικές σας αποφάσεις εξαρτώνται πάρα πολλά. Οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου κυνηγήστε θέματα που μπορούν να σας αποφέρουν χρήματα.
«Διευθετήστε εκκρεμείς υποθέσεις»
Ένα θέμα που αφορά τα οικονομικά της οικογένειάς σας ή μια υπόθεση που συνδέεται με παιδιά έρχεται να σας κινητοποιήσει και να δράσετε. Παράλληλα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να βάλετε σε μια τάξη αρκετές εργασίες που πρέπει να γίνουν. Το έτερο ήμισυ θα σας δείξει πιο έμπρακτα το ενδιαφέρον του και αυτό θα σας ενθουσιάσει. Οι γεννημένοι του 1974 ίσως βρεθείτε σε ένα επαγγελματικό δίλημμα.
«Το καλό νικάει το κακό»
Σήμερα, σκύβετε πάνω από τα προβλήματα της οικογένειάς σας με περισσότερη διάθεση να βοηθήσετε και να συμπαρασταθείτε. Αν και κάποιοι θα δείξουν δύσπιστοί, στο τέλος θα πειστούν και μάλιστα θα συμβάλλουν σε αυτή σας την προσπάθεια. Ο έρωτας αυτήν την περίοδο αποτελεί πεδίο χαράς, παρόλο που το ταίρι σας είναι ιδιαίτερα ανήσυχο για θέματα που δεν αφορούν τη σχέση. Οι γεννημένοι του 1963 μπορείτε σήμερα να ζητήσετε μια χάρη.
«Το καλό νικάει το κακό»
«Δώστε έμφαση στην επικοινωνία»
Σήμερα δρομολογούνται εξελίξεις που αφορούν τόσο τις σχέσεις σας με κοντινά πρόσωπα όσο και διευθετήσεις θεμάτων που σας απασχολούν πολύ καιρό. Οι συναναστροφές με πρόσωπα από το παρελθόν μπορούν σήμερα να συμβάλλουν στην επίλυση ενός προβλήματος, αν μάλιστα αυτά είναι μέρος αυτού. Μυστικές επικοινωνίες και συζητήσεις ευνοούνται. Οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου μέσα από κάποιες αντιξοότητες στο χώρο του σπιτιού θα χτίσετε γερά θεμέλια για κάτι νέο.
«Νέα έξοδα»
Με τη Σελήνη και συνάμα τον Άρη στον οίκο που συνδέεται με τα οικονομικά θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον γύρω από αυτά, πιθανόν λόγω κάποιων έκτακτων αναγκών που θα παρουσιαστούν. Σε θέματα εργασίας ίσως κάποια πράγματα δεν πάνε όπως θέλετε, περισσότερο λόγω έλλειψης χρόνου ή κάποιων ταυτόχρονων εξωτερικών εργασιών που πρέπει να ολοκληρωθούν. Οι γεννημένοι του 1989 θα δείξετε υπεράνθρωπη αντοχή στην υπονόμευση κάποιων σχεδίων σας.
«Καθυστερήσεις»
Ο πιο δραστήριος και αγωνιστικός ρόλος που έχετε αναλάβει τον τελευταίο καιρό σας επιτρέπει να υπερπηδήσετε εμπόδια και συνάμα να κάνετε μια νέα αρχή που δεν θα αργήσει να αποδώσει. Η Αφροδίτη στο 10ο δείχνει ότι από το χώρο της εργασίας ή του κοινωνικού περιβάλλοντος υπάρχει εκτίμηση τόσο για τη δουλειά σας όσο και για το πρόσωπό σας, παρόλο που ακόμα ίσως δεν έχετε έντονα δείγματα. Οι γεννημένοι του 1987 διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά το χρόνο σας.
«Η δικαίωση θα έρθει»
Αν και θα θέλατε σήμερα να κινηθείτε χαλαρά και ήρεμα, κάποιες ανησυχίες δεν σας το επιτρέπουν. Θέματα εργασίας σας δημιουργούν άγχος και σε κάποιες περιπτώσεις αβεβαιότητα. Η υπομονή στην περίπτωσή σας είναι η αγωγή που χρειάζεται να ακολουθήσετε κι αυτό διότι με τον Άρη στον 12ο βιάζεστε να ξεφορτωθείτε πρόσωπα που σας υπονομεύουν ή να αποκαλυφθεί η αδικία που υφίστασθε. Οι γεννημένοι του 1971 θα γυρίσετε σε μια παλιά αγάπη που έχει κάποια σχέση με την εκπαίδευση ή τη δικαιοσύνη.
«Με επαναστατική διάθεση»
Σήμερα πάτε κόντρα στο σύνηθες και το κατεστημένο, επιχειρώντας να παρουσιάσετε κάτι νέο που σχετίζεται με θέματα εργασίας. Γνωρίζετε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις αλλά είσαστε έτοιμοι να αγωνιστείτε και να καθιερώσετε νέα δεδομένα σε ένα συντηρητικό κύκλο. Οι Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη κάνουν άνω κάτω την ερωτική σας ζωή είτε με προτάσεις από το παρελθόν είτε με νέα φλερτ. Οι γεννημένοι του 1986, μην προστατεύετε κάποιους που κάνουν τα πάντα για να εκτεθούν ανεπανόρθωτα.
«Στο μάτι του κυκλώνα η επαγγελματική σας εξέλιξη»
Το ενδεχόμενο να σας χτυπήσουν το καμπανάκι όσον αφορά σε θέματα εργασίας είναι πολύ πιθανόν ενώ δεν αποκλείεται η σταδιοδρομία σας να βρει κάποια εμπόδια που πρέπει με προσοχή να υπερκεράσετε. Ένας φίλος , ένας συνεργάτης ή ένας πελάτης ίσως με τη συμπεριφορά του σας δείχνει πως σας αποφεύγει. Τα πράγματα όμως πιθανόν να είναι εντελώς διαφορετικά. Οι γεννημένοι του 1982 θα αναθεωρήσετε την άποψη σας για το γάμο.
«Θα φροντίσετε τους άλλους»
Αν και δεν είστε από αυτούς που ψάχνουν για μπελάδες σήμερα, είναι πιθανόν να μπλεχτείτε σε μια φασαρία που δεν σας αφορά, λόγω κάποιων λανθασμένων χειρισμών άλλων. Από την άλλη κάποια μετακίνηση ενός μέλους της οικογένειάς σας όσο σας ευχαριστεί άλλο τόσο και σας ανησυχεί και γι' αυτό φροντίστε να επιμεληθείτε εσείς προσωπικά κάθε λεπτομέρεια. Οι γεννημένοι του 1987 θα θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι.
«Ανάγκη για λύση»
Οικονομικές απολαβές τρίτων ή υποχρεώσεις προς πιστωτικά ιδρύματα αποτελούν σήμερα πονοκέφαλο για εσάς. Η παρουσία του Άρη στον 8ο δείχνει ότι πρέπει είτε να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη είτε να επιχειρήστε με κάθε τρόπο κάποια «ανακωχή». Σε θέματα δουλειάς προετοιμάζετε νέα πράγματα που ακόμα δεν ανακοινώνετε και που απαιτούν έξτρα ώρες εργασίας. Οι γεννημένοι του 1963 ίσως συγκρουστείτε με άτομα που σας αντιμετωπίζουν με προκατάληψη.
«Μην περιμένετε από τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα»
Η σχέση είτε με το σύντροφο είτε με κάποιο άλλο πρόσωπο κουβαλά εδώ και καιρό πολύ ένταση η οποία έχει τη ρίζα της περισσότερο σε οικονομικά προβλήματα και λιγότερο σε συναισθηματικά. Ίσως το γεγονός ότι περιμένετε από την άλλη πλευρά να πάρει αποφάσεις να μη σας βγάζει εκεί που θέλετε γι' αυτό πάρτε πρωτοβουλίες και ξεκαθαρίστε την κατάσταση. Οι γεννημένοι του 1984 θα λάβετε μια πρόσκληση για κάποιο ευτυχές γεγονός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"