Ο Μάκης Κεραυνός απορρίπτει την πρόταση του Ενδιάμεσου Χώρου

Αναδίπλωση στα ενδιάμεσα κόμματα  για άλλη επιλογή – Επικρατέστεροι υποψήφιοι Λιλλήκας και Μαυρέλλης.-

Σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν ευρέως στους πολιτικούς  κύκλους, ο Μάκης Κεραυνός, του οποίου το όνομα κυκλοφόρησε έντονα το τελευταίο διάστημα για την θέση του κοινού υποψηφίου του ενδιάμεσου χώρου, απέρριψε την πρόταση που του έγινε. Παρόλον ότι ο ίδιος ο κ. Κεραυνός απέφυγε να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση, το στενό του περιβάλλον του επιβεβαιώνει τις πληροφορίες.

Όπως αναφέρεται ο Μάκης Κεραυνός δεν συμφωνεί με τη διακήρυξη των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρο,  θεωρώντας ότι δεν προσφέρει τίποτε το νέο σ’ ότι αφορά τη διαχείριση του Κυπριακού, αλλά ούτε και τίποτε καινούριο στην πολιτική ζωή του τόπου.  
Επίσης πιστεύει ότι στα κόμματα υπάρχουν υπο-ομάδες με προσωπικές ατζέντες, που εργάζονται για τη στήριξη άλλων υποψηφίων από αυτούς που αποφασίζουν οι ηγεσίες τους.

Τέλος, θεωρεί αποτρεπτικό παράγοντα την  υποψηφιότητα Λιλλήκα. Ο κ. Κεραυνός θεωρεί ότι η υποψηφιότητα Λιλλήκα θα αλιεύσει ψήφους από τον ενδιάμεσο χώρο, ενώ θεωρεί αρνητικό παράγοντα και τη διαφαινόμενη μη στήριξη του ΑΚΕΛ.

Αναφέρεται τέλος  ότι ο κ. Κεραυνός ουδέποτε είχε θέσει εαυτόν ως υποψήφιο για την προεδρία και είχε ενημερώσει εξ αρχής τα κόμματα γι’ αυτή του την απόφαση.
Μετά την εξέλιξη αυτή,  κύκλοι  του ενδιάμεσου χώρου αναφέρουν ότι τα κόμματα του κέντρου πλην του ΔΗΚΟ, αναμένεται να προκρίνουν ως την επόμενη επιλογή τον Γιώργο Λιλλήκα. Το ΔΗΚΟ προβάλλει ως επόμενη επιλογή τον Χρήστο Μαυρέλλη.

Αποφασιστική κρίνεται ότι θα είναι η επόμενη σύσκεψη των ηγεσιών των τεσσάρων κομμάτων, που είναι προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη.
Σε χθεσινοβραδυνή εμφάνισή του σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων ο Γιώργος Λιλλήκας παρουσιάστηκε να υποστηρίζει ότι το πρόγραμμα του περιλαμβάνει τις ίδιες θέσεις με την προγραμματική διακήρυξη του ενδιάμεσου χώρου, αναφέροντας ότι επαφίεται στα κόμματα να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"