Χ.Στυλιανίδης: «Θα τιμωρηθούν όσοι φέρουν ευθύνη»


Οι πολίτες δεν ασχολούνται με τη διαδικασία, αλλά με την ουσία και η ουσία είναι η απόδοση ευθυνών στους ενόχους για την οικονομική τραγωδία, δηλώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης σημειώνοντας ότι με την επιστροφή του στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιληφθεί του θέματος σε συνεννόηση με τον Γενικό Εισαγγελέα.


Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Στυλιανίδης επισημαίνει ότι «είναι σαφής η πολιτική βούληση του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης ότι, δεν θα μείνουν ατιμώρητοι όσοι ευθύνονται για την οικονομική τραγωδία που έχει υποστεί ο τόπος».

Ήδη, αναφέρει, «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά την ενδιάμεση απόφαση της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάσταση της Οικονομίας, τόνισε την ανάγκη για αναζήτηση υπαλλακτικών διαδικασιών, για την έρευνα και για τη δίωξη όσων ενέχονται στα οικονομικά εγκλήματα».

Προσθέτει ότι «με την επιστροφή του στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε συνεννόηση με τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, θα επιληφθεί αμέσως του θέματος».

«Οι πολίτες, εξάλλου, δεν ασχολούνται με τη διαδικασία, αλλά με την ουσία και η ουσία είναι η απόδοση ευθυνών στους ένοχους για την οικονομική τραγωδία», σημειώνει τέλος ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"