Συνάντηση Αναστασιάδη-Αρχιεπισκόπου για Κυπριακό και Προεδρικές

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας 
Ιδιαίτερη συνάντηση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχαν χθες ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης και ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Μετά τη συνάντηση ο Αρχιεπίσκοπος απέφυγε να προβεί σε οποιεσδήποτε δηλώσεις στο συνεργείο του Αντέννα, το οποίο ήταν το μόνο που βρέθηκε εκεί.

Ο κ. Αναστασιάδης περιορίστηκε να δηλώσει ότι η συνάντηση αφορούσε την ανταλλαγή απόψεων για τις κρίσιμες εξελίξεις του Κυπριακού, όπως διαγράφονται μετά την τελευταία συνάντηση του ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν με τον Πρόεδρο Χριστόφια και τον Ντερβίς Ερογλου και τους κινδύνους που κυοφορούνται για τον κυπριακό ελληνισμό.

Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο ότι στους σκοπούς της επίσκεψης του Νίκου Αναστασιάδη στην Αρχιεπισκοπή δεν μπορεί να μη περιλαμβανόταν και βολιδοσκόπηση της θέσης του Μακαριωτάτου στην περίπτωση υποψηφιότητας του Προέδρου του ΔΗΣΥ για τις προεδρικές του 2013, υπό το φώς μάλιστα της προσφάτως  εκφρασθείσας άποψης του Αρχιεπισκόπου να υποστηρίξει την αναζήτηση ενός ανεξάρτητου υποψήφιου που να συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη δυνατό  αποδοχή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"