Συγχαρητήρια Αρχιεπισκόπου στον Νίκο Αναστασιάδη

Για την πρωτοβουλία του στο θέμα της Οικονομίας.- Έτοιμη να συμβάλει και η Εκκλησία.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος συνεχάρη τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκο Αναστασιάδη για τη πρωτοβουλία που πήρε να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, για να συζητήσουν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για διάσωση της κυπριακής οικονομίας.
 
Σε δηλώσεις στο περιθώριο του επίσημου εορτασμού της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας, Προστάτιδας του Πυροβολικού, που έγινε στο Στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Στυλιανού Καλμπουρτζή, στον Δελίκηπο, ο Μακαριότατος κλήθηκε να σχολιάσει τις αποφάσεις που λήφθηκαν από τα κόμματα και την κυβέρνηση για την οικονομία στη συνάντηση της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο. 

«Εγώ θα έδινα συγχαρητήρια στον κ. Αναστασιάδη που ανέλαβε την πρωτοβουλία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο και συντόνιζε μια πολύ θετική συνάντηση εκεί στο Προεδρικό, ούτως ώστε να μην φτάσουμε στα έσχατα» είπε. 

Πρόσθεσε πως «χαιρόμεθα οσάκις οι πολιτικοί μας αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και παρουσιάζονται θετικοί και χρήσιμοι για την επιβίωση αυτού του τόπου. Οφείλουμε να υπακούμε στα θετικά και ευχόμεθα πάντοτε θετικά να εργάζονται για το καλό αυτού του τόπου».

Ερωτηθείς για το κατά πόσον η Εκκλησία θα συμβάλει στα μέτρα που έχουν ληφθεί για διάσωση της κυπριακής οικονομίας, ο Μακαριότατος απάντησε πως «τις ίδιες απόψεις έχει και η Εκκλησία και δηλώσαμε πλειστάκις πως όλοι πρέπει να προσφέρουμε γιατί εάν αδιαφορήσουμε στο τέλος θα την πληρώσουμε όλοι μας πολύ ακριβά». 

Αναφερόμενος στον εορτασμό της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας, ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι «η Εθνική μας Φρουρά βρίσκεται σε ένα αξιόμαχο επίπεδο που είναι η ασφάλεια μας και ο εχθρός γνωρίζει πολύ καλά ότι οποιαδήποτε προέλαση θα έχει βαριές απώλειες».

Εμείς πάντοτε ως Εκκλησία, συνέχισε «στηρίζουμε την Εθνική Φρουρά και θα συνεχίσουμε να την στηρίζουμε. Είναι από τα σπλάχνα μας και πάντοτε θα είμεθα κοντά τους να τους δίνουμε θάρρος ούτως ώστε να βρίσκονται τα παιδιά μας σε εθνική εγρήγορση ώστε αυτός ο τόπος να ζήσει», κατέληξε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"