Τα ζώδια στις 7/6 !




ΚΡΙΟΣ
aries
Σας προβληματίζει η καριέρα σας γιατί πρέπει ή να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας ή να δεχτείτε τα πράγματα ως έχουν και να συμβιβαστείτε με καταστάσεις που δεν σας αρέσουν. Οι υποχρεώσεις της οικογενείας σας σίγουρα σας δημιουργούν άγχος γιατί βλέπετε ότι πρέπει να μπει πειθαρχία και κανόνες σε κάποια πράγματα που αρνείστε. Πάντως, αν ακολουθήσετε την πεπατημένη, την οποία αρνείστε γιατί θέλετε να είσαστε αρχηγοί, θα πετύχετε ως ένα σημείο την αλλαγή.


ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες μπορείτε να γευτείτε την εύνοια του Δία που συνεχίζει να σας δίνει τις ακτίνες του και την ευλογία του τουλάχιστον μέχρι και τις 11/6. Οπότε καλό είναι να είστε επί των επάλξεων. Αναγκαστικά θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό γιατί χρειάζεται να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε ξεκινήσει. Ένα καλό νέο θα σας κάνει να ωθήσετε περισσότερο τα πράγματα προς τα εκεί που θέλετε. Διώξτε τα εμπόδια και μην σκέφτεστε συνέχεια τι τρικλοποδιές θα σας βάλουν οι άλλοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Δυσκολεύεστε από κάποιες υποχρεώσεις που έχετε είτε οικονομικές είτε οικογενειακές και νοιώθετε αδύναμοι. Δεν μπορείτε να δείτε το καλό που ίσως έχετε ήδη στην ζωή σας γιατί σας λείπει η παρατήρηση. Μη βιάζεστε πάντως να βγάλετε αρνητικά συμπεράσματα από αυτά που θα βιώσετε γιατί μπορεί και να μην ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Η κόντρα σας με έναν Αιγόκερω κυρίως για οικονομικούς λόγους μπορεί να σας κουράσει. Τα σχέδιά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν, αρκεί να ακούτε και την γνώμη των άλλων.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Σας απασχολούν οι άλλοι και κυρίως μια στενή σας σχέση που σας έχει βάλει στην πρίζα με τα πολλά «θέλω» και «πρέπει». Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο περνάτε μια καλή φάση, αφού βλέπετε ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν κάποια από τα όνειρά σας. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους μπορεί να σας ταλαιπωρήσει από τις πολλές επαφές που θα πρέπει να κάνετε αλλά θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Οι δυσκολίες με έναν Ζυγό μπορεί να ξεπεραστούν, αρκεί να νοιώθετε αγάπη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.


ΛΕΩΝ
leo
Οικογενειακές υποχρεώσεις σας φέρνουν ποιο κοντά με άτομα της οικογενείας σας που είχατε κάπως απομακρυνθεί. Κυρίως η επαφή με έναν Αιγόκερω που είχατε δυσκολίες στην μεταξύ σας σχέση μπορεί να εξομαλυνθεί αλλά όχι να λυθεί τελείως γιατί τα συναισθήματά σας εξακολουθούν να είναι παγωμένα. Η επιστροφή ενός φίλου από το παρελθόν θα σας κάνει να νοιώσετε πολύ καλά και ίσως να υπάρξει και κάτι ερωτικό μεταξύ σας που δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει. Οι φόβοι σας είναι μην σας απορρίψουν γι' αυτό δεν κάνετε βήματα από την πλευρά σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Έχετε έντονη δράση και προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα γι' αυτό αγχώνεστε, επειδή αυτή την στιγμή είστε διασπασμένοι σε πολλά. Θα δείτε ότι τελικά όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, αρκεί να πιστεύετε στον εαυτόν σας. Ο Καρκίνος υπάρχει στην ζωή σας αλλά είναι κάπως ανενεργός γιατί δεν του επιτρέπετε εσείς να είναι πολύ κοντά σας. Οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου θα έχετε μια σημαντική εύνοια την οποία, αν την κυνηγήσετε συνειδητά, θα δείτε ότι θα έχετε σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα.


ΖΥΓΟΣ
libra
Είστε κάπως δυσαρεστημένοι γιατί αυτά που υποχρεούστε να κάνετε δεν σας αρέσουν ή δε σας εκφράζουν. Κινηθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και σταματήστε να βλέπετε παντού εμπόδια τα οποία μπορεί να μην υπάρχουν και να παραμένετε αδρανείς. Χρειάζεται να βάλετε κάτω τα πράγματα ένα-ένα για να ξεκολλήσετε και αυτό ίσως να σας φοβίζει. Ένας Καρκίνος ή Αιγόκερως είναι μαζί σας αλλά σας βάζει συνεχώς εμπόδια. Είναι η εποχή που οποιαδήποτε πληροφορία ή γνώση και να πάρετε θα σας κάνει πολύ καλό για την μετέπειτα εξέλιξη σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Επικρατεί η λογική σας και τα «πρέπει» τα οποία όμως σας βοηθάνε να τελειώσετε κάτι που έχετε ξεκινήσει. Η επιρροή της οικογένειάς σας είναι μεγάλη αλλά αυτό δεν το νοιώθετε σας απειλή, αντίθετα σας στηρίζει. Μια πρωτότυπη κατά την γνώμη σας συνεργασία θα σας δώσει την άνεση που έχετε ανάγκη και που χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Η επικοινωνία είναι πάντως απαραίτητη. Τα κρυμμένα κατά κάποιο τρόπο χαρτιά που σας αρέσει να έχετε από φύση σας μάλλον τώρα θα βγουν στην επιφάνεια. Ένας Ιχθύς σας δίνει μπόλικο συναίσθημα. Μην φοβηθείτε να ανταποδώσετε και εσείς αυτά που νοιώθετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Ξαφνική ευκαιρία με τα οικονομικά σας θα σας ευχαριστήσει και θα σας κάνει να οργανώσετε μελλοντικά σχέδια πάνω σε αυτό που κάνετε. Σίγουρα, η βοήθεια από ένα πρόσωπο θα σας είναι πολύτιμη και κυρίως από έναν Καρκίνο που σας φοβίζει λίγο η ενέργειά του γιατί δεν την καταλαβαίνετε. Πάντως καλό είναι να δώσετε χώρο στη ζωή σας σε νέες ιδέες που σας δημιουργούν μέσα σας την διάθεση να ονειρεύεστε. Η ξαφνική είδηση ότι πρέπει να μετακομίσετε μπορεί να σας αναστατώσει αλλά τελικά το νέο σπίτι θα σας αλλάξει την ενέργεια.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Θέλετε να απελευθερωθείτε από τα διάφορα που σας βασανίζουν για αυτό μπορεί να σηκώσετε δικό σας μπαϊράκι και να διακηρύξετε την αυτονομία σας. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να καταλήξετε στο τι ακριβώς σας συμβαίνει και μάλλον το οφείλετε στον εαυτόν σας. Η επίγνωση ως προς τις ανάγκες των άλλων θα σας κάνει περισσότερο ποιοτικούς με τον σύντροφό σας ή με στους στενούς σας συνεργάτες. Ίσως κάποια άτομα που νοιώθετε ότι δεν εκπληρώνουν τις προϋποθέσεις να τα κάνετε πέρα αλλά αυτό θα γίνει αυστηρά κάτω από δική σας επιλογή.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο γιατί κάποιες υποθέσεις, είτε οικογενειακές είτε συναισθηματικές, σας κρατούν μακριά από την δημιουργική σας δράση. Συναισθηματική απόσυρση δεν σημαίνει ότι δεν συμμετέχετε αλλά είστε κάπως προβληματισμένοι με τα πάντα. Ένας Παρθένος που συνεργάζεστε στενά σας δημιουργεί εντάσεις αλλά εσείς μπορείτε και τις κουμαντάρετε. Η ευελιξία θα σας βοηθήσει στα οικονομικά σας.


ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Κάποιες φιλοδοξίες βγαίνουν στην επιφάνεια και βλέπετε ότι υπάρχουν άτομα που μπορεί να σας βοηθήσουν. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε μια επιτυχία οικονομική ή επαγγελματική. Ένας Καρκίνος θα παίξει ρόλο στην ζωή σας και θα σας δώσει μπόλικο συναίσθημα. Πάντως μην θεωρείτε κανέναν δεδομένο, κυρίως συναισθηματικά, γιατί θα γίνουν λάθη από την πλευρά σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"