Τραγούδι στο Youtube αναστάτωσε την κυπριακή Προεδρία (βίντεο)


Ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο προκάλεσε αναστάτωση στην Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι πρόκειται για το επίσημο τραγούδι και video clip της κυπριακής προεδρίας.

Το τραγούδι με ερμηνευτή τον Στάυρο Χατζησάββα έχει τίτλο «You are welcome Friends to Cyprus» και από την στιγμή που αναρτήθηκε στον γνωστό ιστότοπο youtube, έτυχε αποδοκιμασίας, από κάποιους  Κύπριους επίσημους όσο και από ξένους.

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, Κώστας Γεννάρης ξεκαθαρίζει ότι το εν λόγω τραγούδι δεν αντιπροσωπεύει την κυπριακή προεδρία. «Ουδεμία σχέση έχει με το τραγούδι και το βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στην αγορά».

Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός ότι στο τέλος του συγκεκριμένου video clip, αναγράφεται ότι το τραγούδι δημιουργήθηκε προς τιμήν της κυπριακής προεδρίας. Μάλιστα, εμφανίζονται, μεταξύ άλλων, ως χορηγοί η Κυπριακή Δημοκρατία, η Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Οργανισμός Νεολαίας αλλά και το ΔΗΚΟ.
Δείτε το βίντεο με το τραγούδι εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"