Στο σκοτάδι ακόμη οι έρευνες για το πενταπλό φονικό

25/06/2012
Σκοτάδι καλύπτει την πορεία των ερευνών της Αστυνομίας για την πρωτοφανή πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα. Αναπάντητα παραμένουν σημαντικά ερωτήματα ακόμα και για το αριθμό των δραστών, τον τύπο όπλου που χρησιμοποίησαν αλλά κυρίως για τα κίνητρα.
Σενάρια για πόλεμο φατριών, ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αντίποινα και μάχη επικράτησης στο πεδίο του τζόγου, αναπτύσσονται από την ώρα που διαπράχθηκε η πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα. Η Αστυνομία περιορίζεται να δηλώνει ότι διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα έχουν λεχθεί μέχρι τώρα, οι πέντε νεαροί που επέβαιναν σε αυτοκίνητο στις τρεις και δεκαπέντε μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κινήθηκαν σε πάροδο της λεωφόρου Νησί.
Μερικά μέτρα πριν από την πρώτη πάροδο του στενού δρόμου δέχτηκαν τα πυρά των δραστών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας το όχημα των πέντε νεαρών κινείτο με πολύ μικρή ταχύτητα, λόγω της στενότητας του δρόμου και της παρουσίας δεκάδων ίσως και εκατοντάδων τουριστών και παραθεριστών. Μετά τον πρώτο πυροβολισμό ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα.

Διερευνάται κατά πόσο κάποιοι από τους επιβαίνοντες εξήλθαν από το αυτοκίνητο, και τότε δέχτηκαν τα φονικά πυρά. Οι δράστες βρίσκονταν σε πολύ κοντινή απόσταση ενδεχομένως σε ένα από τα τρία σημεία, και ενδεχομένως πλησίασαν το αυτοκίνητο προτού πυροβολήσουν για πρώτη φορά από πολύ κοντινή απόσταση.

Οι κάλυκες που εντοπίστηκαν στη σκηνή αποκαλύπτουν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν φυσίγγια 9 χιλιοστών. Οι τέσσερις επιβαίνοντες έπεσαν νεκροί εντός και κοντά στο αυτοκίνητο, ενώ ο πέμπτος έπεσε νεκρός 20 μέτρα πιο κάτω όπου δέχτηκε τον μοιραίο πυροβολισμό.

Μετά τους πυροβολισμούς, το αυτοκίνητο μετακινήθηκε ανεξέλεγκτο από το αρχικό σημείο της ενέδρας και ακινητοποιήθηκε αφού πρώτα προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο κατοίκου της περιοχής.

Η αστυνομία αναμένει ότι σύντομα θα έχει τις απαντήσεις για τα κίνητρα και τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την πρωτοφανή δολοφονία.

Σενάριο που προστίθεται στα όσα έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας δεν αποκλείει τα κίνητρα που πηγάζουν από την περιοχή της Αγίας Νάπας.
Στο Αρχηγείο Αστυνομίας επικρατεί αισιοδοξία για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ σήμερα  αναμένεται να επιστρέψει ο Αρχηγός της δύναμης Μιχάλης Παπαγεωργίου ο οποίος βρίσκεται σε άδεια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"