Παραιτήθηκε ο Βασίλης Ράπανος προτού ορκισθεί

25/06/2012
Η υγεία του δεν του επιτρέπει να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του Υπουργού Οικονομικών.

Την παραίτηση του υπέβαλε γραπτώς στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο προοριζόμενος για υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος, επικαλούμενος λόγους υγείας.
Ο κ. Ράπανος, στην επιστολή του που επισυνάπτεται στη σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, ευχαριστεί τον κ. Σαμαρά για την τιμή που του έκανε τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι αρχηγοί των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Σημειώνει ότι όπως αποδείχτηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν έχει πλήρως ξεπεραστεί και σύμφωνα και με τους θεράποντες ιατρούς του δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί πλήρως και όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις στα καθήκοντά του γι’ αυτό και υποβάλλει την παραίτησή του ενώ δηλώνει ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων του θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσει.

Η παραίτηση του κ. Ράπανου έγινε δεκτή. Με επιστολή, ο κ. Σαμαράς τον ευχαριστεί για την προθυμία που επέδειξε να αποδεχτεί το ρόλο που του ανατέθηκε και του εύχεται ταχεία ανάρρωση για να συμμετάσχει παρέχοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην εθνική προσπάθεια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"