Συγκλίσεις ΔΗΣΥ με ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΕΥΡΩΚΟ και Οικολόγους

Αισιοδοξεί για συνεργασία ο Νίκος Τορναρίτης -  Νέα συνάντηση ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ αύριο Τρίτη.
Απόλυτες είναι οι συγκλίσεις που υπάρχουν μεταξύ ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΕΥΡΩΚΟ και Οικολόγων σε όλα τα κεφαλαιώδη ζητήματα που απασχολούν την Κύπρο, όπως δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης. 

Ερωτηθείς σχετικά με τις διαβουλεύσεις του ΔΗΣΥ με τα άλλα κόμματα με στόχο να υπάρξουν συνεργασίες για τις προεδρικές εκλογές, ο Νίκος Τορναρίτης σημείωσε ότι την ερχόμενη Τρίτη, ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ θα έχουν μια δεύτερη συνάντηση και υπενθύμισε ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ έχει διακηρύξει τη βούλησή του να «ανταλλάξει απόψεις με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου για τη σύνταξη ενός προγράμματος διακυβέρνησης, το οποίο να ανταποκρίνεται και στις απαιτήσεις των καιρών αλλά και να ενώνει τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν προγραμματικές συγκλίσεις με κόμματα του ενδιάμεσου χώρου ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ απάντησε καταφατικά, λέγοντας ότι συγκλίσεις υπάρχουν «σε όλα τα κεφαλαιώδη θέματα» και αυτό απέδειξε και η πρόσφατη ιστορία. Στην οικονομία, στα θέματα ενέργειας, στα θέματα ΕΕ και στα θέματα παιδείας, «οι συγκλίσεις με το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ, το ΕΥΡΩΚΟ και τους Οικολόγους είναι απόλυτες» υπέδειξε. 

«Συνεχίζουμε τις επαφές και τις συζητήσεις και είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος της ημέρας θα ενώσουμε δυνάμεις» ανέφερε ο Νίκος Τορναρίτης. 

Ο κ. Τορναρίτης μιλούσε μετά την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου του 1821 και ανέφερε ότι «το μήνυμα της ημέρας είναι να περάσουμε από τα μεγάλα λόγια στα μεγάλα έργα να εφαρμόσουμε την ενότητα στην πράξη».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"