Νέα σύλληψη για την κλοπή κερματοδέκτη


Σε νέα σύλληψη προχώρησε η αστυνομία Πάφου σε σχέση με την υπόθεση κλοπής χρηματοκιβωτίου κερματοδέκτη του Δήμου Πάφου, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος.
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, πρόκειται για 15χρονο από την Πάφο ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Για την υπόθεση η αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη άλλων τριών προσώπων, ενός 16χρονου αρχικά και στη συνέχεια ενός 33χρονου και ενός 20χρονου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 25/12/2013 εντοπίστηκε σε χαράδρα παρά τη Χλώρακα ένα χρηματοκιβώτιο κερματοδέκτη του Δήμου Πάφου, το οποίο ήταν ανοιχτό και χωρίς χρήματα. Όπως διαπιστώθηκε, το εν λόγω χρηματοκιβώτιο είχε κλαπεί την ίδια μέρα από τη λεωφόρο Ευαγόρα Παλληκαρίδη, στην Πάφο.
Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 16χρονου, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Ανακρινόμενος ο 16χρονος, φέρεται να παραδέχτηκε ενοχή, ενώ φέρεται να παραδέχτηκε επίσης τη διάπραξη άλλων έντεκα παρόμοιων υποθέσεων.
Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, άλλα δύο πρόσωπα, 33 και 20 ετών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραξικόπημα στην Ταϊλάνδη

Μπάιντεν: Παίχτης-κλειδί η Κύπρος στην Αν. Μεσόγειο

Περιφερειακός ηγέτης η Κύπρος με τη λύση