Τα ζώδια στις 18/6


Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις απο την Cyprus Press!!!

ΚΡΙΟΣ
aries
Οι οικονομικές σας υποθέσεις σας ενδιαφέρουν πάνω από όλα. Προσπαθείτε με διάφορους τρόπους να τα φέρετε εις πέρας. Σίγουρα θα βρείτε την άκρη σας, αρκεί να είστε σταθεροί στις ιδέες σας και να έχετε διάθεση να κάνετε πράξη ακόμα και την πιο μεγάλη σας δυσκολία. Θα έρθετε κοντά με ένα άτομο της οικογένειάς σας και ίσως μοιραστείτε μαζί του νοσταλγικές μνήμες. Ο χώρος σας χρειάζεται οργάνωση και σίγουρα θα το ξεκινήσετε από σήμερα. Ένας Αιγόκερως στηρίζει τα σχέδια σας.
ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Επικοινωνείτε πιο εύκολα με διάφορα άτομα και συνεργάτες σας. Ευτυχώς, μια οικογενειακή σας υπόθεση πηγαίνει πάρα πολύ καλά και από αυτό ανακουφίζεστε υπερβολικά. Βάζετε σε μια τάξη μια οικονομική συνεργασία που σας έχει απασχολήσει εδώ και πολύ καιρό. Η ερωτική περιπέτεια με έναν Ιχθύ σας βάζει μερικές φορές σε μπελάδες, κυρίως όταν μοιράζεστε ένα δημιουργικό έργο.
ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Είστε έτοιμοι για ξεκαθαρίσματα και μεγάλες αλλαγές. Διατηρείτε πάντως επιφυλάξεις για μια σχέση που σας έχει ταλαιπωρήσει από το παρελθόν και μπορεί να είναι ένας Δίδυμος. Οι συζητήσεις σας και το ενδιαφέρον σας περιστρέφονται γύρω από θέματα της οικογένειάς σας και κάποια μέλη τους που μπορεί να σας ταλαιπωρούν με προσωπικά τους προβλήματα. Κυρίως ένας Αιγόκερως έχει ανάγκη την φροντίδα σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο νοιώθετε μέσα σας ότι πρέπει να κάνετε αλλαγή σε κάποια θέματα και κυρίως να σπάσετε ένα κομμάτι της παράδοσης γιατί βλέπετε ότι οι εξωτερικές ανάγκες και τα τρέχοντα προβλήματα σας υποχρεώνουν να αλλάξετε κάποια παλιά δεδομένα σας. Το καλό είναι ότι μιλάτε και λέτε αυτά που σας ενοχλούν αλλά όχι βέβαια σε ευρύ επίπεδο αλλά σε λιγοστά άτομα που εμπιστεύεστε. Ένας Τοξότης μέσα στον χώρο της δουλειά σας σάς δίνει την ευκαιρία για μια καλύτερη επικοινωνία.
ΛΕΩΝ
leo
Νοιώθετε πολύ καλά γιατί οι υποθέσεις σας προχωράνε πιο εύκολα και υπάρχει μια ξαφνική εύνοια που φαίνεται κυρίως μέσα από τον χώρο των φίλων σας και ίσως και του ευρύτερου κοινωνικού πεδίου. Μην αναλύετε συνέχεια πράγματα και καταστάσεις, κυρίως για τα οικονομικά σας θέματα. Αφήστε τις θεωρίες και πράξτε αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Πάσχετε σε αυτό το θέμα και τώρα σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να αλλάξετε τα κακώς κείμενα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Ο Άρης στην Παρθένο σας βοηθά να βάλετε σε τάξη κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις και να μπορέσετε συγχρόνως να πάρετε την εύνοια των φίλων σας και των ατόμων της οικογένειάς σας. Όμως εξαιτίας κάποιων λανθασμένων χειρισμών χάνετε την ενέργεια που μαζεύετε με τόσο κόπο γιατί διασπάστε σε πολλά μέρη και ποικιλία ενδιαφερόντων. Μέσα στον χώρο της καριέρα σας και γενικά της επαγγελματικής σας κατεύθυνσης υπάρχουν πολλές γνώσεις και γνώμες που εσείς από αυτές δεν προοδεύετε.
ΖΥΓΟΣ
libra
Σίγουρα έχουν αρχίσει και φαίνονται λύσεις στον ορίζονται ακόμα και σε κάποιους από εσάς που μπορεί να μην έχετε δουλέψει καθόλου. Από εδώ και στο εξής, αν συνδυάσετε δράση και δουλειά μαζί, θα έχετε περίφημα αποτελέσματα. Κάπου έχετε αφεθεί και περιμένετε με έναν μοιραίο τρόπο να σας καθοδηγήσουν άλλοι την δική σας την ζωή. Η σχέση με ένα άτομο που σχετίζεται με το εξωτερικό ή με την γνώση και τη διδασκαλία θα σας δώσει κάτι ιδιαίτερο. Επαγγελματική ευκαιρία θα σας βάλει στην πρίζα να κερδίσετε χρήματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Θα αντιληφθείτε ότι η επικοινωνία αυτό το διάστημα είναι το πλέον σημαντικό σας μάθημα για αυτό είναι ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας προς όλες τις κατευθύνσεις και να σταματήσετε να είστε μέσα σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο και σκοπό ζωής. Με αυτόν τον τρόπο θα αντιληφθείτε και άλλα πράγματα μέσω συνεργατών αλλά και του συντρόφου σας. Πάντως, όταν μοιράζεστε, θα είστε καλύτερα, θα γίνετε περισσότερο ανάλαφροι και θα πιστέψετε και σε άλλα κομμάτια του εαυτού σας. Σύμπνοια με Καρκίνο και Παρθένο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Έχετε γνώσεις και πρέπει να τις δώσετε στους άλλους. Με αυτό τον τρόπο θα ξεμπλοκάρετε γιατί θα κάνετε επιτέλους πραγματικότητα πολλά σας σχέδια. Ίσως να σταματήσει και ο προσωπικός σας διχασμός και να παραπαίετε από εδώ και από εκεί, αλλάζοντας στόχο και πεδίο κάθε φορά. Όσοι έχετε σχέση που περνάει κάποια προβλήματα μπορεί να βρείτε την λύση του τρίτου ατόμου. Προσέξτε όμως τις κινήσεις σας γιατί θα αναζητήσετε την ελαφρότητα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Έχετε διάθεση να γίνετε και πάλι παιδιά και να πέσουν οι μάσκες της σοβαρότητας και της τυπολατρίας. Ένα άτομο που έχει φρέσκιες και νέες ιδέες για την ζωή μπορεί να σας συγκινήσει. Σίγουρα αναγνωρίζετε ότι έχετε ανάγκη για αλλαγή για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες τρέχουσες καταστάσεις. Όλα τα μηνύματα σας μιλάνε για αλλαγή κυρίως εσωτερική. Ένας Καρκίνος είναι δίπλα σας και σας φροντίζει με τα καλά του λόγια αλλά και τη διάθεση συνεργασίας του με εσάς. Θα σας βοηθήσει κυρίως σε οικονομικά θέματα και θα λύσετε με έναν ιδιαίτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Οι πρακτικές δυσκολίες που έχετε να αντιμετωπίσετε από μια συνεργασία ευτυχώς λύνονται με έναν διπλωματικό τρόπο από την πλευρά σας. Ένας Τοξότης είναι συνεργάσιμος αλλά εσείς πρέπει να είστε πιο άμεσοι γιατί μπορεί να υπάρχουν μεταξύ σας παρεξηγήσεις. Οικογενειακά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν μην τα μεταφέρετε στον χώρο της δουλειάς σας γιατί θα σας εμποδίσουν. Εκφράστε τα συναισθήματά σας σε ένα Καρκίνο.
ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Τα λόγια των άλλων αλλά και οι ιδέες τους σας επηρεάζουν πάρα πολύ και μπορεί να κάνετε κινήσεις που τελικά δεν μπορείτε να τις υποστηρίξετε. Να είστε προσεκτικοί επίσης με αυτά που θα διαδώσετε από πληροφορίες που έχετε πάρει γιατί σίγουρα θα γίνουν λάθη. Να στηριχτείτε στο ένστικτό σας και τη δική σας συναισθηματική κρίση. Η γνωριμία με έναν Δίδυμο ή Τοξότη σίγουρα θα σας αναστατώσει.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"