Διαδικτυακό σαμποτάζ καταγγέλλει η Αλέκα Παπαρήγα

Δημοσίευμα στο Τwitter εμφάνιζε την Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. να καλεί τους κομμουνιστές να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.-

Έρευνα της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος διενεργείται , ύστερα από καταγγελίες του ΚΚΕ, για λογαριασμό του Twitter , που ψευδώς εμφανίζεται σαν «επίσημος λογαριασμός της ΚΕ του ΚΚΕ» και καλούσε, την παραμονή των εκλογών της Κυριακής, το λαό να υπερψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης , όπως επεσήμανε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα, με δηλώσεις της, το μεσημέρι της Κυριακής, μετά την άσκηση του εκλογικού της διακιώματος. 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει «χαφιέδικο» το λογαριασμό του Twitter που διαδίδει ψευδολογίες, και ήδη έχει καλέσει την αρμόδια εισαγγελική αρχή να παρέμβει. 

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ με ανακοίνωσή του επεσήμανε: 
«Καταγγέλλουμε ότι ο χαφιέδικος λογαριασμός του Twitter, που παρουσιάζεται ως «επίσημος λογαριασμός της ΚΕ του ΚΚΕ» και τον οποίο πολλές φορές έχει καταγγείλει το ΚΚΕ και ο «Ριζοσπάστης», αργά χθες το βράδυ σε ανάρτησή του εμφανίζει την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ να καλεί το λαό σε υπερψήφιση άλλου κόμματος και όχι του ΚΚΕ! 

Η αρμόδια εισαγγελική αρχή έχει υποχρέωση να επέμβει αμέσως. 

Καλούμε τους κομμουνιστές, τους φίλους και ψηφοφόρους του Κόμματος να επαγρυπνούν μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, γιατί είναι πιθανό μέχρι τότε να ακούσουν διάφορα ψέματα και προβοκάτσιες». 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΚΚΕ και ο Ριζοσπάστης καταγγέλλουν ότι παρά τις επανειλημμένες επίσημες διαμαρτυρίες του για τους πλαστούς λογαριασμούς που λειτουργούν στο Τwitter και στο Facebook στο όνομα του ΚΚΕ και της Αλέκας Παπαρήγα, αυτοί συνεχίζουν να λειτουργούν μαρτυρώντας «τη δόλια και ύποπτη» στόχευσή τους.

Μάλιστα, τέλος Μαίου, περίοδος κατά την οποία εντάθηκε το πρόβλημα, ο Περισσός είχε προαναγγείλει ότι για να αντιμετωπίσει «τη διαβολή και την προβοκάτσια» και για να βάλει τέλος «στην εξαπάτηση ή στην παγίδευση», εκτός από την πολιτική καταγγελία , είναι αποφασισμένο να προχωρήσει και σε νομικές ενέργειες
Επίσης, τότε, είχε επιρρίψει ευθύνες και στο twitter και το Facebook γιατί, παρά τις διαμαρτυρίες του ΚΚΕ, για πλαστούς λογαριασμούς στα social media, δεν έχουν λάβει μέτρα και επιτρέπουν την ανάρτησή του χωρίς να ζητούν ή να διασταυρώνουν στοιχεία. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Εκτίμηση Ακινήτων : Διαφορά ανάμεσα σε Οικόπεδο και Χωράφι

Θέρμανση και οικονομία: Τι συμφέρει για ζεστό σπίτι!