Έδεσαν και φίμωσαν 78χρονο


Απαγωγή  και ληστεία σε βάρος 78χρονου Ελληνοκύπριου ιδιοκτήτη και διαχειριστή διαμερισμάτων διερευνά η Αστυνομία. Τέσσερα πρόσωπα πιθανόν αραβικής καταγωγής τον έδεσαν και αφού τον φίμωσαν του άρπαξαν τα κλειδιά του οχήματος του και αρκετών διαμερισμάτων και εξαφανίστηκαν.


Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της Πάφου επί της κεντρικής Λεωφόρου Γρίβα Διγενή  χθες  στις 18:30 το απόγευμα . Ο 78χρονος είχε προβεί όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία σε διευθετήσεις για να συναντήσει δυο αλλοδαπούς στους οποίους θα παρουσίαζε διαμέρισμα σε πολυκατοικία που βρίσκεται επί της Γρίβα Διγενή. Μόλις εισήλθαν στο διαμέρισμα άλλοι δύο αλλοδαποί όρμησαν στο 78χρονο ακινητοποιώντας τον και δένοντας τον με ένα σχοινί  και τον φίμωσαν με την γραβάτα που φορούσε. 

Ακολούθως του απέσπασαν δύο χιλιάδες  ευρώ που είχε μαζί του σε φάκελο το πορτοφόλι του το κινητό του τηλέφωνο , τα κλειδιά του αυτοκινήτου του καθώς και αρκετά κλειδιά άλλων διαμερισμάτων που είχε στην κατοχή του και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητο του.

Ο 78χρονος κατάφερε να λυθεί μισή ώρα περίπου μετά το επεισόδιο και να ειδοποιήσει την Αστυνομία .
Κατεβαίνοντας στο δρόμο διαπίστωσε πως οι δράστες είχαν πάρει και το όχημα του που είχε σταθμεύσει ξέω από το διαμέρισμα.

Ακολούθως ο 78χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί
καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως αυτός έφερε εκδορές και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου  απέκλεισαν την περιοχή  και επανήρχισαν τις έρευνες με το πρώτο φως της ημέρας .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"