Καταζητείται 38χρονος για ένοπλη ληστεία


Ένταλμα σύλληψης εναντίον 38χρονου εξέδωσε η Αστυνομία Λεμεσού σε σχέση με την ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα του Σαββάτου στον Άγιο Αθανάσιο, κατά την οποία 48χρονος δέχθηκε πυροβολισμό στο χέρι μπροστά στα μάτια της συζύγου και της 18χρονης κόρης του.


Στο μεταξύ το κλοπιμαίο όχημα που χρησιμοποίησαν οι ληστές εντοπίστηκε λίγο μετά τις 19:00 χθες να καίγεται σε περιοχή της Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις εξετάσεις των ανακριτών της υπόθεσης, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 38χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές με παρόμοιες υποθέσεις.

Αργά χθες το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για την κατάσβεση φωτιάς σε όχημα που βρισκόταν στην οδό Κυψέλης, στη Γερμασόγεια. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το όχημα που είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο και το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες, οι οποίοι απέσπασαν ένα τσαντάκι με το χρηματικό ποσό των χιλίων ευρώ, που αποτελούσε τις εισπράξεις του 48χρονου ιδιοκτήτη εστιατορίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"