Σε σοβαρή κατάσταση 16χρονος ύστερα από δυστύχημα


Νεαρός από το Λιοπέτρι ηλικίας 16 χρόνων νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με εγκεφαλική αιμορραγία και κάταγμα βάθης κρανίου, ύστερα από δυστύχημα με τη μοτοσυκλέτα του  χθες βράδυ στη κοινότητα του.


Σύμφωνα με την Αστυνομία ο νεαρός οδηγούσε την μοτοσικλέτα του μεγάλου κυβισμού, γύρω στις εννέα χθες το βράδυ στο δρόμο Λιοπετρίου- Φράγματος Λιοπετρίου με κατεύθυνση το Φράγμα. Σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και προσέκρουσε σε προειδοποιητική πινακίδα του τμήματος Οδικών Εργων, αφού στο συγκεκριμένο δρόμο διεξάγονται έργα κατασκευής του αποχετευτικού συστήματος.

Από τη σύγκρουση ο νεαρός εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία και κάταγμα βάθης κρανίου. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς σοβαρή αλλά σταθερή.

Η Αστυνομία Παραλιμνίου διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα. Από τις πρώτες εξετάσεις φαινεται ότι ο νεαρός δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"