«Κόπηκαν» ονόματα στις λίστες Νικόλα


Δεν αποκλείονται εκπλήξεις κατά τη σημερινή ανακοίνωση των μελών και προέδρων των δ.σ. των ημικρατικών οργανισμών.

Πηγές του Προεδρικού καταγράφουν τη δυσαρέσκεια του Προέδρου Αναστασιάδη από τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ΔΗΚΟ το αποτέλεσμα των επαφών του Προέδρου με το Νικόλα Παπαδόπουλο. Εξάλλου χθες ο κ. Αναστασιάδης κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να αφήσει «να νοηθεί ότι κόμματα επέβαλαν ονόματα».
 Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανατροπές στις λίστες του ΔΗΚΟ αν δεν αφορούν στις πέντε προεδρίες ΑΗΚ, ΚΟΤ, ΤΕΠΑΚ, Αντιναρκωτικού Συμβουλίου και Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης, θα αφορούν οπωσδήποτε τα άλλα 40 ονόματα που πρότεινε ο κ. Παπαδόπουλος. Σήμερα το πρωί συνέρχεται το Υπουργικό Συμβούλιο και αναμένεται να ανακοινωθεί η οριστική σύνθεση των νέων διοικητικών συμβουλίων των ημικρατικών οργανισμών.


Σε μια άλλη εξέλιξη, ο γενικός εισαγγελέας απελευθέρωσε τα χέρια του Προέδρου Αναστασιάδη, αναφορικά με την επιθυμία του να διορίσει στις προεδρίες cyta και Αρχής Λιμένων τους γενικούς διευθυντές των υπουργείων Οικονομικών και Συγκοινωνιών. Ο Κώστας Κληρίδης ενημέρωσε ότι δεν παραβιάζει το νόμο ο διορισμός δημόσιων υπαλλήλων σε οργανισμούς κοινής ωφελείας.

Στο Υπουργικό για έγκριση τα ονόματα για τους ημικρατικούς
Το Υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει σήμερα στη συνεδρίασή του που αρχίζει στις 11.30 τους διορισμούς νέων διοικητικών συμβούλων στους ημικρατικούς οργανισμούς.

Σε δηλώσεις του χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η σύνθεση των Διοικητικών Συμβουλίων των ημικρατικών οργανισμών θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της ευρύτερης κοινωνίας.

Σημείωσε παράλληλα ότι δεν θα δεχθεί να νοηθεί ότι πολιτικές δυνάμεις του έχουν επιβάλει ονόματα. «Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή θα δεχθώ να χρησιμοποιηθούν ή να αφεθεί να νοηθεί ότι μου επέβαλαν οι όποιες πολιτικές δυνάμεις ονόματα» τόνισε ο Πρόεδρος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"