Για το Κυπριακό ενημερώνει τους αρχηγούς ο ΠτΔ


Τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων ενημερώνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για την πορεία των διαβουλεύσεων για την έκδοση κοινού ανακοινωθέντος.


Το άτυπο συμβούλιο αρχηγών θα συνέλθει στις 12:30.

Η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ, στην χθεσινής της έκδοση προανήγγειλε συνέντευξη του ΥΠΕΞ, Ιωάννη Κασουλίδη, η οποία θα δημοσιευτεί σήμερα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ΥΠΕΞ φέρεται να δηλώνει ότι το κοινό ανακοινωθέν έχει σχεδόν συμφωνηθεί, χωρίς, ωστόσο, ν’ αποκαλύψει το περιεχόμενό του και ότι οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αυτή την εβδομάδα, ενώ με την πάροδο άλλης μιας εβδομάδας, οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οσμάν Ερτούγ, θα μεταβούν σε Άγκυρα και Αθήνα, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τη Σαμπάχ, ο Ιωάννης Κασουλίδης έστειλε μήνυμα προς την Τουρκία ότι πρέπει να υπάρξει κατάληξη εντός του 2014, καθώς οι διαπραγματεύσεις δε μπορούν να διαρκέσουν επ’ άπειρον.

Η κυβέρνηση δεν προέβη σε οποιαδήποτε επίσημη διάψευση της πληροφορίας, καθώς θεωρεί ότι χθες βρισκόταν στο στάδιο του «κουτσομπολιού» και δεν ήταν δεδομένο ότι αποδόθηκε στον κ. Κασουλίδη μια τέτοια δήλωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"