Αγωγή εναντίον του Διοικητή της Κεντρικής από μέλος του ΔΣ

Αγωγή λιβέλου έχει καταθέσει εναντίον του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκου Δημητριάδη το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Κεντρικής Νίκος Κωνσταντίνου.
 "Ουδέν σχόλιον προς το παρόν," ήταν η απάντηση του κ. Δημητριάδη, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αγωγή λιβέλου.

 Σε δελτίο Τύπου του κ. Κωνσταντίνου αναφέρεται ότι «με αφορμή δημόσια τοποθέτηση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου κ. Πανίκου Δημητριάδη ημερομηνίας 2 Δεκεμβρίου 2013 σχετικά με έρευνα που έχει διεξάγει η Επιτροπή Ελέγχου της Κεντρικής Τράπεζας της οποίας είμαι πρόεδρος, αφήνοντας αιχμές για τον επαναδιορισμό μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας από το Υπουργικό Συμβούλιο, έδωσα εντολές στο Δικηγορικό Γραφείο Τορναρίτης & ΣΙΑ ΔΕΠΕ το οποίο έχει καταθέσει αγωγή λιβέλου στις 9 Δεκεμβρίου 2013 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας».

Σε ανακοίνωσή του ο Διοικητής στις 2 Δεκεμβρίου είχε πει, μεταξύ άλλων, ότι η «`έρευνα` της Επιτροπής Ελέγχου έγινε καθ’ υπέρβαση των εξουσιών και αρμοδιοτήτων της Επιτροπής Ελέγχου, χωρίς την προηγούμενη έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΤΚ της Κύπρου και χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος ο Διοικητής».

Παράλληλα, σημείωνε «το κείμενο της πιο πάνω έρευνας ακολούθησε ο επαναδιορισμός του κ. Νίκου Κωνσταντίνου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου από το Υπουργικό Συμβούλιο».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"