Έρευνες για τον πρώην πρόεδρο της ΡΑΕΚ μέχρι και στη Ρωσία – Εξετάζεται ανάμιξή του σε άδεια ηλεκτροπαραγωγού σταθμού και μεταπώλησης της για 19 εκ ευρώ.

Μέχρι τη Ρωσία έφτασαν οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με την περίπτωση του πρώην προέδρου της ΡΑΕΚ και της ΔΕΦΑ, Κώστα Ιωάννου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κώστας Ιωάννου αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες για σοβαρά ποινικά αδικήματα, τα οποία προνοούν πέραν του ψηλού χρηματικού προστίμου και ποινή φυλάκισης πολλών ετών.
Η εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες, οι οποίες κάνουν λόγο για αστυνομικούς ανακριτές που μετέβησαν αυτές τις μέρες στη Ρωσία και σε συνεργασία με τις ρωσικές αρχές διερεύνησαν τις διασυνδέσεις του κ. Ιωάννου στη χώρα αυτή, σε σχέση με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, καθώς επίσης και για emails που εξετάζονται από τις Αρχές. Ο Κώστας Ιωάννου ήταν πρόεδρος της Ρυθμιστικής ΡΑΕΚ από τις 21.1.2004 έως τις 31.10.2009. Ακολούθως διορίστηκε στις 2.11.2010 πρόεδρος της Δημόσιας Εταιρείας Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ), και «παύθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 10.4.2013 μετά από καταγγελίες για ανάμιξή του σε υπόθεση εξασφάλισης άδειας σε ρωσική εταιρεία για κατασκευή και λειτουργία ηλεκτροπαραγωγού σταθμού στο Μαρί και στη συνέχεια μεταπώλησης της άδειας προς 19 εκατ. ευρώ», αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"