Ο Κώστας Κληρίδης προετοιμάζεται για Δημητριάδη και Χριστόφια.-

Ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, αποκάλυψε ότι προετοιμάζεται για το θέμα διοικητή και αναμένει οδηγίες από τον Πρόεδρο. Υπό μελέτη και ο φάκελος Χριστόφια και μελετά συμπεράσματα της ερευνητικές επιτροπής για Οικονομία.

Ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ, «ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ» και τον Κυριάκο Πομηλορίδη, αποκάλυψε ότι ήδη προετοιμάζεται για το θέμα του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκου Δημητριάδη.
Όπως είπε σχετικά ο κ. Κληρίδης, αναμένει οδηγίες από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.
Ο Γενικός Εισαγγελέας, αποκάλυψε επίσης ότι τίθεται υπό μελέτη ο φάκελος Χριστόφια και μελετά συμπεράσματα της ερευνητικής επιτροπής για Οικονομία
Ο Γενικός Εισαγγελέας προέβη σε ακόμα μία αποκάλυψη, ότι η Νομική Υπηρεσία βρίσκεται σε διαδικασία πρόσληψης ειδικών εμπειρογνωμόνων για να βοηθήσουν στις έρευνες, για τις ευθύνες στην Οικονομία.
Πέραν του χρόνου ολοκλήρωσης των ερευνών, ο Γενικός Εισαγγελέας τόνισε εμφαντικά, πως το σημαντικότερο είναι η σωστή και επαρκής τεκμηρίωση των υποθέσεων για τους υπεύθυνους που οδήγησαν την Κύπρο στην οικονομική κρίση.
Ο Γενικός Εισαγγελέας τόνισε επίσης, ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη ο εκσυγχρονισμός των θεσμών της απονομής δικαιοσύνης στην Κύπρο που σε συνδυασμό με την υποστελέχωση του δικαστικού σώματος, τα δικαστήρια σήμερα βρίσκονται, όπως σημείωσε στον αναπνευστήρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"