ΚΕ: Η πρόταση της Κυβέρνησης για την Αμμόχωστο δεν έχει καμμία σχέση με αυτήν που διαρρέει ο 'Ερογλου.-

Η Κυβέρνηση έχει καταθέσει τη δική της πρόταση για την Αμμόχωστο την οποία έχει κοινοποιήσει στους βασικούς πρωταγωνιστές του διεθνούς παράγοντα και τους βασικούς αξιωματούχους της ΕΕ και αυτή η πρόταση δεν έχει σχέση με την πρόταση που εμφανίζεται ως διαρροή σε τουρκικά ΜΜΕ από τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου.

Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που δημοσιεύονται σε τουρκικά ΜΜΕ για σχέδιο της τουρκοκυπριακής πλευράς που προβλέπει την επιστροφή των ε/κ περιουσιών που βρίσκονται στα Βαρώσια, στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, την μετάβαση της τοπικής διοίκησης στο δήμο Αμμοχώστου και την επίβλεψη της ασφάλειας στην «αστυνομία» του ψευδοκράτους.
Ο κ. Στυλιανίδης υπογράμμισε πως η πρωτοβουλία της κυπριακής Κυβέρνησης για την Αμμόχωστο «είναι πάρα πολύ σωστή γιατί είναι μέρος τη νέας δυναμικής για την επανέναρξη του διαλόγου».
«Η Κυβέρνηση είναι γνωστό ότι έχει καταθέσει τη δική της πρόταση για την Αμμόχωστο και την έχει κοινοποιήσει στους βασικούς πρωταγωνιστές του διεθνούς παράγοντα και τους βασικούς αξιωματούχους της ΕΕ. Είναι γνωστή η πρόταση και δεν έχει σχέση με αυτή την πρόταση που εμφανίζεται ως διαρροή σε τουρκικά ΜΜΕ από τον κ. `Ερογλου», είπε ο Επρόσωπος.
Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Στυλιανίδης είπε πως η Κυβέρνηση θα επιμείνει σε μια διπλωματία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί πιστεύει ότι όντως το θέμα έχει ακόμα μακρύ δρόμο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"