Επιστρατεύουν εμπειρογνώμονες για ποινικές


Στα βαθιά εισέρχονται πλέον οι τέσσερις ποινικές έρευνες οι οποίες διατάχθηκαν από τον γενικό εισαγγελέα της Δημοκρατίας. Χθες, πραγματοποιήθηκε στη Νομική υπηρεσία σύσκεψη υπό τον Πέτρο Κληρίδη, παρουσία του βοηθού γενικού εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου και των επικεφαλής των ανακρίσεων.

Στη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ανασκόπηση της πορείας των έως τώρα ερευνών και αποφασίστηκε όπως οι έρευνες εισέλθουν στην ουσιαστική τους φάση με ανάλυση μαρτυρίας που σχετίζεται με οικονομικά δεδομένα. Προς τον σκοπό αυτό τέθηκε επί τάπητος κατάλογος εμπειρογνωμόνων σε τραπεζικά θέματα και εντός των ημερών αναμένεται ότι θα γίνει η επιλογή των προσώπων τα οποία θα ενισχύσουν τους ανακριτές της αστυνομίας.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας συλλογής μαρτυρίας οι ανακριτές, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάζονται και με την ερευνητική επιτροπή για την οικονομία όπου ήδη έχουν καταθέσει διάφοροι εμπλεκόμενοι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει συγκεντρωθεί σημαντική μαρτυρία η οποία αφορά είτε διά ζώσης καταθέσεις ενώπιον της επιτροπής, είτε έγγραφα που έχουν κατατεθεί στην επιτροπή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"