*Ζώδια 9/5


Προσπαθείτε να γεμίσετε όλη σας την ημέρα με πράγματα που είναι πολύ πρακτικά και προσγειωμένα. Δεν σας αρέσει να σκέφτεστε γιατί κάτι που σχετίζεται με το παρελθόν και μπορεί να αφορά και μια σχέση σάς ενοχλεί και όσο μπορείτε το αποφεύγετε. Μην μπείτε στην διαδικασία της σύγκρισης του εαυτού σας με ένα άλλο πρόσωπο γιατί δεν θα κατευθύνετε πολύ καλά το πρόβλημα που έχετε μέσα σας. Θέματα οικονομικά σας απασχολούν και σας δημιουργούν έντονη την επιθυμία να κάνετε πολύ σταθερά πράγματα για να πετύχετε τον στόχο σας. Η συγκέντρωση σε ένα στόχο είναι το πιο σημαντικό για σας.


Επειδή προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα γιατί νιώθετε την ανάγκη ότι πρέπει να κερδίσετε χρόνο, κατά κάποιο τρόπο σας κάνει περισσότερο επιθετικούς και ίσως απόλυτους. Η σταθερότητα αλλά και ίσως η δογματική αντίληψη για ένα θέμα μπορεί να νομίζετε ότι θα σας δώσει ασφάλεια αλλά ίσως να δυσκολέψει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, επειδή δεν μπορείτε να δείτε πολύ ανοικτά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είστε πολύ δυναμικοί και θα λύσετε ένα πολύ προσωπικό σας θέμα το οποίο χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση και αφοσίωση από παλιά.

Το ότι κατά κάποιο τρόπο παραμένετε ανενεργοί αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς δεν έχετε αντίληψη των καταστάσεων. Αλλά, επειδή είστε πολύ απόλυτοι και αμετακίνητοι σε θέσεις που έχετε ταυτιστεί με αυτές, δεν σημαίνει ότι θα εξελιχθείτε από αυτές. Μάλλον ένα μάθημα παίρνετε με έναν δικό σας προσωπικό τρόπο. Ο Δίας που είναι στο ζώδιο σας σάς δίνει μηνύματα προς τα πού πρέπει να είστε ανοικτοί και γενικά να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Η κρυφή σχέση με έναν Σκορπιό μπορεί να σας ταλαιπωρεί γιατί εσάς σας αρέσει η ελευθερία και αυτό ίσως να σας κουράζει. Μπορεί όμως με κάποιο τρόπο όλη αυτή η έλλειψη να σας δημιουργεί δημιουργική διάθεση κυρίως αν έχετε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Είστε περιτριγυρισμένοι από φίλους και άτομα που γενικά σας κάνουν καλό γιατί νιώθετε ότι είστε πολύ γεμάτοι κι αυτό σας βοηθάει να κινηθείτε με μεγαλύτερη σιγουριά σε οτιδήποτε κάνετε. Επειδή κινείστε με τάση τον πρωταθλητισμό ίσως να το παρακάνετε και να κάνετε σωματικές υπερβολές. Περισσότερο χρειάζεστε να είστε πολύ διορατικοί και ψύχραιμοι και όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε. Η φιλία ενός προσώπου μπορεί να παρεξηγηθεί από την πλευρά τρίτων και καλά θα κάνετε να είστε ξεκάθαροι με το τι θέλετε και τι όχι γιατί αν δεν σας ενδιαφέρει το άτομο καλό είναι να μην δίνετε ελπίδες.

Νιώθετε ότι ό, τι κάνετε πέφτει στο κενό και κατά κάποιο τρόπο είστε στάσιμοι σε μια κατάσταση που πιστεύετε ότι κατά βάθος δεν σας συμφέρει. Θέλετε ακόμα χρόνο να αποδεχτείτε ότι τα πράγματα αλλάζουν και τίποτε δεν είναι ίδιο όπως παλιά. Αν το καταλάβετε αυτό θα κάνετε άλματα σε όλα τα επίπεδα γιατί θα επιτρέψετε στην αλλαγή να μπει στην ζωή σας. Προς το παρόν είστε απόλυτοι σε θέσεις και απόψεις και καλό είναι να απολαύσετε οτιδήποτε καλό σας δίνεται, από το μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Η υπόθεση ενός ακινήτου σας απασχολεί. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και κάπου θα βγει τελικά αυτή η καθυστέρηση. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε περισσότερο απαιτητικοί από τους δικούς σας ανθρώπους και κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό ή Υδροχόο.

Απολαμβάνετε τα καλά που γίνονται αυτές τις ημέρες στην ζωή σας. Έχετε γενικά ηρεμήσει και πιστεύετε μέσα σας βαθιά ότι κάτι καλύτερο θα γίνει. Αυτό σας δίνει δύναμη και κρατάτε τις ήδη υπάρχουσες αποφάσεις σας σε καλό επίπεδο κι ενδυναμώνει μέσα σας την κατάσταση ότι είστε σε σωστό δρόμο. Το ότι είστε πιο κοντά με τον εαυτό σας σάς δημιουργεί έντονη παρόρμηση να είστε περισσότερο ποιοτικοί αλλά και διαισθητικοί. Επειδή γενικά είστε σε φάση που αναζητάτε την αλήθεια και μια θετική αλλαγή στην ζωή σας, αυτό σας κάνει να νιώθετε ότι είστε πιο τολμηροί και ιδιαίτεροι. Μια ξαφνική πρόταση από το εξωτερικό ίσως να βελτιώσει τα οικονομικά σας.


Έχετε την ανάγκη να σας στηρίξουν άτομα που στην ουσία δεν ταιριάζετε. Αυτό σας φαίνεται δύσκολο γιατί θα πρέπει να πάτε κόντρα στις προσωπικές σας απόψεις. Επίσης, επειδή θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο και ίσως τα οικονομικά σας να μπλοκάρουν, μην απογοητευτείτε γιατί μπορεί να βρείτε κάποιους νέους συνεργάτες οι οποίοι θα είναι πιο ανοικτοί σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Χρειάζεστε υπομονή αλλά και ψάξιμο. Η οικονομική διαφάνεια που θέλετε να υπάρξει σε μια συνεργασία ίσως να σας κάνει να πιέσετε περισσότερο τα πράγματα. Η σχέση με ένα άτομο από τα παλιά σας απογοητεύει, αφού άλλα περιμένατε και άλλα έγιναν.

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να τα πείτε έξω από τα δόντια και κυρίως σε πρόσωπα που έχετε απογοητευτεί έντονα από την συμπεριφορά τους. Επειδή όμως ζούμε στον κόσμο των ψευδαισθήσεων και ο καθένας τα βλέπει από την δική του σκοπιά, προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε αντικειμενικοί για να μην την πατήσετε με την κρίση σας. Είστε αρκετά πιεσμένοι από θέματα που έχουν να κάνουν και με τους άλλους. Μπορείτε να σταματήσετε να είστε μοιραίοι, αναλαμβάνοντας εσείς δράση πάνω σε μια συγκεκριμένη σχέση χωρίς να περιμένετε να κάνουν οι άλλοι τα ξεκαθαρίσματα. Οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο θα είστε αρκετά εριστικοί για αυτό να είστε προσεκτικοί.

Ίσως να υπερβάλετε πάνω σε κρίσεις φίλων, δηλαδή να νομίζετε ότι άλλα έχουν πει και να μην είναι έτσι γι' αυτό να διαπιστώσετε πρώτα τι έχει ειπωθεί και μετά να κάνετε κινήσεις. Το εγώ πλέον δεν μετράει, όταν έχετε να κάνετε με αξίες και φιλίες. Επίσης μπορεί να κάνετε υπερβολές σε θέματα πολύ προσωπικά ή εργασιακά. Όσο μπορείτε να είστε λιτοί και προσεκτικοί στην διατροφή σας. Η ξεροκεφαλιά απόψεων και αντιλήψεων ίσως να σας δημιουργήσει πρακτικά προβλήματα. Πάντως είναι η περίοδος που έχετε μεγαλύτερη αγωνία για υλικά θέματα και αυτό σας ενοχλεί υπερβολικά.

Η σταθερή κατάσταση που προσπαθείτε να φτιάξετε για να σας δώσει χαρά στα δημιουργήματά σας είτε είναι αυτό κάτι καλλιτεχνικό, είτε είναι κήπος, είτε είναι η καλύτερη επαφή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας αλλάξει την οπτική σας και θα σας κάνει να νιώσετε πιο δυνατοί και ολοκληρωμένοι. Όντως αυτό το διάστημα έχετε οργανωθεί περισσότερο και νιώθετε ότι κάπως τα πράγματα έχουν μπει σε ένα αυλάκι. Αυτό είναι αλήθεια, αρκεί να κρατήσετε μέσα σας το μήνυμα. Η ερωτική σας ζωή είναι πολύ καλύτερη από παλιά γιατί τώρα ρισκάρετε περισσότερο. Το θέμα ενός παιδιού θα λυθεί πολύ άμεσα.

Αναζητάτε περισσότερο την υλική εξασφάλιση και ίσως να κάνετε λάθος για μια συγκεκριμένη σχέση. Δηλαδή να νομίζετε ότι μια νέα γνωριμία που έχετε κάνει ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής σας και τελικά να μην έχει και τόσα πολλά κοινά με εσάς απλά να έχετε σκέφτεστε λογικά. Επειδή έχετε βάλει το κεφάλι κάτω και δουλεύετε σκληρά, απαιτείτε συγχρόνως και από τους γύρω σας πάρα πολλά και αυτό ίσως να σας φέρει σε σύγκρουση. Μερικές φορές νιώθετε ότι έχετε αδικηθεί και ίσως αυτό να είναι μια παγίδα που έχετε στήσει στον εαυτό σας για να μην εξελίσσεται. Εσείς είστε τώρα στην φάση της ξεχωριστής αναζήτησης και πρέπει να αποβάλετε όλα τα λάθος μοντέλα που σας πηγαίνουν πίσω.

Έχετε μια νέα δυναμική η οποία σας δραστηριοποιεί πολύ παραπάνω. Ίσως να γίνετε απαιτητικοί και να μην φοβάστε να το δείξετε. Αυτό είναι καλό αλλά σε ακραίες περιπτώσεις ίσως να γίνετε και κάπως υπερβολικά επιθετικοί και στον λόγο και στις διεκδικήσεις σας. Πάντως υπάρχουν πολύ περισσότερες ευκαιρίες από παλιά και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε ένα νέο βήμα και να κερδίσετε χρήματα πιο εύκολα. Μην σταματάτε λοιπόν στις σκέψεις και στην άρνηση, δράστε χωρίς να σκεφτείτε και θα δείτε ότι θα κάνετε άλματα. Απλά μην το παρατραβήξετε και να φροντίζετε να ξεκουράζεστε κιόλας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"