Η διατροφική αξία του... φραπέ


Η διατροφική αξία του... φραπέΤυχαία νομίζετε οι περισσότεροι, μόλις αρχίσει ο καιρός να ζεσταίνει, είμαστε όλη μέρα με ένα φραπέ στο χέρι;
 Το ευχάριστο είναι ότι μπορούμε να συνδυάζουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς ενώ οι περισσότεροι προτιμούν το στιγμιαίο καφέ κυρίως για την απόλαυση και τη δροσιστική αίσθηση που μας δίνει, ταυτόχρονα είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά συστατικά.

Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία τόσο του ζεστού όσο και του κρύου στιγμιαίου καφέ είναι οι πολυφαινόλες.

Στο σύνολό τους τα αντιοξειδωτικά μάχονται κατά της φθοράς που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στον οργανισμό, αποτελώντας μια αντιγηραντική ασπίδα προστασίας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Θέρμανση και οικονομία: Τι συμφέρει για ζεστό σπίτι!

Εκτίμηση Ακινήτων : Διαφορά ανάμεσα σε Οικόπεδο και Χωράφι