Συναντήσεις για τις εξελίξεις στην Κύπρο (Πυρετός στην Ελλάδα)


Σύσκεψη με τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών, Ιωάννη Στουρνάρα, είχε σήμερα το πρωί, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο Μέγαρο Μαξίμου στην Αθήνα, με θέμα και τις εξελίξεις στην Κύπρο.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι ενημέρωσε τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, αναφορικά με την Κύπρο, ενώ απαντώντας σε ερώτηση αν η Ελλάδα είναι έτοιμη να εξαγοράσει αν χρειαστεί τα κυπριακά υποκαταστήματα, απάντησε θετικά. Απαντώντας σε ερώτηση αν η λύση που προτείνεται είναι η λιγότερο επώδυνη, για την Κύπρο, σχετικά με τις καταθέσεις, ο κ. Στουρνάρας ανέφερε ότι «δίνουμε στην Κύπρο μεγαλύτερη ευελιξία για να αποφασίσει, αλλά δεν μπορώ να σας πω άλλα, διότι αφορούν την Κύπρο».
Σημειώνεται ότι το απόγευμα συγκαλείται στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την Ελληνική Κυβέρνηση, του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, υπό τον Α. Σαμαρά, με τη συμμετοχή του κ. Στουρνάρα, τόσο για τις εξελίξεις στην Κύπρο, όσο και για τα ελληνικά θέματα και την πορεία των συνομιλιών με την τρόικα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"